Shop menü

EGY REJTÉLYES ÚJ CLIMAX JÁTÉK ÉS EGY EL NEM KÉSZÜLT PRINCE OF PERSIA

Screenshotok a leállított Prince of Persiából és egy új, készülőben lévő rejtélyes darabról, amely lehet hogy Silent Hill játék, lehet hogy nem.
Tibor Kovács
Tibor Kovács
Egy rejtélyes új Climax játék és egy el nem készült Prince of Persia

A portshmouthi székhelyű Climax még 2012-ben készített egy prototípust egy Prince of Persia játékhoz, tárgyalásokat is folytattak a Ubisofttal, de a dologból nem lett semmi. Yannis Mallat, a Ubisoft Montreal főnöke elmondta, hogy a Prince of Persia szériát egy időre leállították. A Climax honlapján a jövőbeli játékok kategóriájában screenshotokat is közzé tett a játékhoz készült tech demóból, sokaknak fel is tűnt, hogy mennyire hasonlítanak a Ubisoft legújabb darabjához a szériából. A képek azóta lekerültek a honlapjukról, de alant megtekinthetitek őket.

A Climax most egy új projekten dolgozik, melyet hivatalosan még nem jelentettek be, ezért az érdekesen kinéző screenshot alapján mindenki csak találgat, miről is lehet szó. A rejtélyes darab 2013-ban fog megjelenni. Sokan arra tippelnek, hogy egy újabb Silent Hillről van szó, mivel a téma nem lenne idegen a Climax számára, ugyanis ők készítették Silent Hill: Shattered Memories Wii, PSP és PS2-es verzióját 2009-ben, ill. a Silent Hill: Origins PSP-s és PS2-es változatát 2007-ben.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére