Shop menü

EGY GIGÁSZI CPU HŰTŐ, EGY NOTEBOOK HŰTŐ

A pekingi székhellyel rendelkező Deepcool műhelyéből egy új processzorhűtő érkezett, míg a Xigmatek illetékesei egy új notebook hűtőpaddal jelentkeznek a piacon.
Víg Ferenc
Víg Ferenc
Egy Gigászi CPU hűtő, egy notebook hűtő

A pekingi székhellyel rendelkező Deepcool műhelyéből egy új processzorhűtő érkezett, míg a Xigmatek illetékesei egy új notebook hűtőpaddal jelentkeznek a piacon.

[bold]Deepcool Assassin: egy új CPU hűtő

Galéria megnyitása

[/bold]A Deepcool egy friss processzorhűtőről rántotta le a leplet, amelynek nem csak hűtőteljesítménye, hanem mérete is hatalmas. Az Assassin dupla torony dizájnnal érkezik; talpazata, hőcsövei és lamellái pedig nikkelbevonatot kaptak. A termék az adott processzor által termelt hőt összesen nyolc darab, egyenként 6 mm-es átmérővel rendelkező hőcső segítségével továbbítja a lamellákhoz, ahonnan azt egy 140 mm-s és egy 120 mm-es átmérőjű légkeverő próbálja gyorsan és hatékonyan eltávolítani. A két hűtőtömb között helyet foglaló ventilátor 140 mm-es átmérővel bír, míg társa, ami az egyik torony külső felén kapott helyet, már csak 120 mm-es átmérővel büszkélkedhet. Amennyiben szeretnénk, úgy a másik torony külső felére is felszerelhetünk egy 120 mm-es ventilátort, így háromventilátoros CPU hűtőre tehetünk szert.

Galéria megnyitása

Az Assassin univerzális processzorhűtőnek minősül, ugyanis nem csak az Intel LGA-775/1155/1156-os és 1366-os, hanem az AMD Socket AM2/AM2+-os és AM3-as processzorfoglalataihoz is passzol. A termékkel kapcsolatban egyelőre további részletek nem állnak rendelkezésre, így az sem tudható, hogy a hatalmas processzorhűtő pontosan mikortól és mennyiért lesz elérhető.[bold]

Xigmatek Tituli[/bold]

A Xigmatek egy új notebook hűtőpadot dobott piacra, amely a Tituli nevet kapta. A 339 x 294 x 49 mm-es mérettel és 990 grammos súllyal rendelkező újdonság mostantól kezdve már el is érhető Európában.

Galéria megnyitása

A D1612-es termékkóddal érkező, feketében pompázó notebook hűtő 15 hüvelykes képátlóig bezárólag bármilyen noteszgép kiegészítő hűtésére alkalmas. A műanyag kerettel rendelkező termék esetében a 160 mm-es átmérőjű légkeverő előtt egy nagyméretű, acélból készült perforált borítás foglal helyet, amely tulajdonképpen a hűtőpad nagy részét is beborítja.

Galéria megnyitása

A 160 mm-es ventilátor 900-as percenkénti fordulatszámon pörög és USB 2.0-s csatolófelületen keresztül szerzi be a működéséhez szükséges áramot. A hűtőpad baloldalán, a bekapcsoló gomb mellett találunk még két USB 2.0-s csatlakozót is, amelyek jól jöhetnek, ha billentyűzetet, egeret vagy egyéb USB 2.0-s kiegészítőt szeretnénk a noteszgéphez csatlakoztatni.

Galéria megnyitása

A Xigmatek újdonsága 19,90 eurós ajánlott végfelhasználói áron kerül a boltok polcaira.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére