Shop menü

DAO II DLC PLATFORM

A BioWare jövőre érkező szerepjátéka olyan letölthető tartalmakat kezelő felületet hoz be, mint amilyen a Mass Effect 2 Cerberus Network-je.
Csont Szilvia
Csont Szilvia
DAO II DLC platform

A BioWare jövőre érkező szerepjátéka olyan letölthető tartalmakat kezelő felületet hoz be, mint amilyen a Mass Effect 2 Cerberus Network-je. Ez értelemszerűen mind az EA 10 dolláros projektjét erősíti. Aki első kézből veszi meg a játékot sok bónusz tartalmat kaphat majd a hálózaton keresztül.

"Meg fogjuk csinálni." - nyilatkozta Mark Darrah a Joystiq-nak. "Még nem jelentettük be, hogy pontosan mi lesz benne, de lényegében egész biztos valami olyasmi lesz mint a Cerberus." Darrah a rajongók megnyugtatására még hozzá tette azt is, hogy biztosak lehetünk benne, hogy a DAO2 letölthető tartalmai jobbak lesznek, mint amilyenek az első részé voltak.

Galéria megnyitása

"Terveink szerint a Dragon Age 2 DLCk sokkal jelentősebb mértékben bővítik majd ki a játékot, nagyobb projektek lesznek, így nagyobb csapatok is dolgoznak majd rajtuk. Több eddig nem látott helyet és lényeket hoznak majd be, megkapják azt a figyelmet, amit megérdemelnek."

Nem lesznek tehát fél órás visszaruccanások Ostagarba és hasonló rövid szösszenetek, ha úgy lesz ahogy mondják, akkor a január 11-én érkező DAO2 tartalmai már egészen biztosan meg fogják érdemelni, hogy külön leteszteljük őket.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére