Shop menü

COD TV REKLÁM, BC2 TÉRKÉPPAKK...

A legújabb COD reklámmal bajban lesz a Battlefield csapat ha fogást akar találni rajta, mert ezt végre nagyon eltalálták, poén lett.
Csont Szilvia
Csont Szilvia
CoD TV reklám, BC2 térképpakk...

A legújabb COD reklámmal bajban lesz a Battlefield csapat ha fogást akar találni rajta (ha még nem láttátok volna, akkor itt van még egyszer kedvenc paródiánk: eredeti, paródia), mert ezt végre nagyon eltalálták, poén lett.

Nem is érdemes foglalkozniuk vele, a figyelmet fent lehet tartani egy új Bad Company 2 letölthető tartalommal is. A VIP Map Pack 7 négy új térképet hoz be, amikből kettő a "rajongók kedvence", ezek az Oasis és a Harvest Day.

A korábbi Bad Company térképek át lettek dolgozva a folytatáshoz, azaz minden elpusztítható, feljavították a grafikát, szebbek a fények, valamint a hangok és háttérzajok is jobbak lettek. A változások nem lesznek drasztikusak, aki játszott a régi pályákon, az otthon fogja érezni magát az új változatukon.

A másik két térkép, a Cold War és Heavy Metal a játék single-player részéből erednek. Pontos megjelenési dátum egyelőre nincs. A térkép pakk ingyenes lesz a PC-s és VIP konzol játékosoknak.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére