Shop menü

BORDERLANDS 2 - MEGERŐSÍTVE

A Borderlands 2 már fejlesztés alatt áll a Gearbox Software-nél, a kiadó 2K Games hamarosan hivatalosan is bejelenti.
Csont Szilvia
Csont Szilvia
Borderlands 2 - megerősítve

[bold]UPDATE

[/bold]A 2K Games megejtette a hivatalos bejelentést is, a Borderlands 2 a kiadó következő gazdasági évében fog megjelenni, ami 2012. április 1-én kezdődik. A folytatásban Pandora eddig ismeretlen tájaira visz majd az új kaland és az elmésen megírt új sztori. Jönnek új karakterek, képességek, ellenfelek, fegyverek és felszerelések. A játék kiérdemelte a Game Informer magazin következő számának címlapját is!

A Borderlands 2 már fejlesztés alatt áll a Gearbox Software-nél, a kiadó 2K Games hamarosan hivatalosan is bejelenti. Egy fejlesztőhöz közeli forrás szerint a játék PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra érkezik a jövő év folyamán. A játékról hónapok óta pletykálnak, ez a mostani a legbiztatóbb hír eddig róla. Először egy fejlesztő önéletrajzában bukkant fel a játék, azóta csak spekulációk voltak, sokan az E3-ra várták a nagy bejelentést.

Korábban Randy Pitchford is nyilatkozta egy alapvetően Duke Nukemről szóló interjújában, hogy szeretnék majd újra elővenni a franchise-t. "Azt elmondhatom nektek, hogy én és az összes kollégám a Gearboxnál, nagyon szeretjük a Borderlandset és nagyon boldogok vagyunk, hogy ilyen jól fogadták a vásárlók. Már több mint 4 millió példányt adtunk el belőle. Láthatjátok, hogy támogattuk is a játékot mint az őrültek, kapott egy csomó nagyszerű DLC-t. Képzelhetitek, hogy a jövőben még rengeteg mindent akarunk csinálni a Borderlands-zel."

"De tudjátok, csak azt jelentettük be, amit bejelentettünk, amit nem, az nem létezik," - fűzte hozzá titkolózva. "Egy olyan stúdiónál, mint a Gearbox mindig rengeteg terv és felmérés készül, de ezeket nem lehet azonnal ígéretté formálni a felhasználók felé."

[italic]Végezetül álljon itt a Borderlands webszéria 4. epizódja, mely a játék népszerűsítésére készült. A többi epizódot megtaláljátok a Gearbox hivatalos youtube csatornáján.

[/italic]

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére