Shop menü

BLIZZCON ÖSSZEFOGLALÓ – WORLD OF WARCRAFT

A srácok a Blizzardnál már a negyedik kiegészítőre gyúrnak, közben pedig felújítanak pár régi instát.
Svindler ^2
Svindler ^2
BlizzCon összefoglaló – World of Warcraft

Még a Cataclysm sem jelent meg, de a Blizzardnál már a negyedik kiegészítőn agyalnak a WoW-hoz, és van is hozzá egy nagy ötletük. Remélik sikerül majd a Cataclysmnél is jobbat alkotniuk, de persze egyelőre ennél többet nem igazán árult el John Lagrave, a Blizzard vezető producere. Mivel körülbelül két évente érkezik egy nagy kiegészítő, ezért valószínűleg sokáig nem is nagyon hallunk majd másról, de a negyedik kiegészítő tervezése azt jelenti, hogy még hosszú élete lesz a WoW-nak, a tizedik születésnapját még elég aktívan élheti meg.

Főleg, hogy egy GameTrailerses interjúból az is kiderült, hogy a másik MMO-jukról 2012 előtt biztos nem hallunk semmi konkrétat. Márpedig ha csak akkor kezdik el adagolni az infót, akkor ez tudjuk mit jelent Blizzardos megjelenési időben. Ezen felül csak annyit tudunk róla, hogy nem WoW folytatás lesz, egyszerre szeretnék futtatni mind a kettőt.

Ami ennél sokkal izgalmasabb és a közeljövőre vonatkozik az némi infó a Cataclysm első nagy tartalomtapaszáról, amiben sok klasszikus instát megváltoztatnak majd. A probléma csak az, hogy abba az irányba, amit már a Lich King is képviselt, tehát azt szeretnék ha a régi insták rövidebbek lennének és kevésbé bonyolultabbak, hogy ezáltal jobb legyen bennük játszani. Mit is jelent mindez? A nagyobb helyeket, mint amilyen Uldaman és Maraudon megnyesik és felszabdalják több részre. A Sunken Temple és a Wailing Caverns drasztikus nyiszálásokon esnek át, előbbi például elveszíti a teljes alsó szintjét. Mindenki döntse el magának, hogy örül-e ennek.

Ami viszont kétségtelenül jó hír, hogy minden instance bejárat közelébe leraknak egy-egy feltámasztó helyet, hogy ne kelljen annyit rohangálni, ha kidőlünk. Ráadásul a 4.1-es patch behoz két magas szintű helyet is, a Firelands-et (raid) és az Abyssal Maw-ot (5 fős). Előbbi egy külső területes raid a tűz síkján, aminek a végén egy feltápolt Ragnaros vár minket, míg utóbbi egy víz alatti hely a víz síkján, és remélhetőleg némi kihívást is jelentenek majd.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére