Shop menü

BEMUTATKOZOTT AZ INFAMOUS 2

A londoni SCEE PlayStation Experience előadáson bemutatták a PS3 exkluzív inFAMOUS 2-t, illetve azt, hogy hogyan fognak benne működni a morális választások.
Csont Szilvia
Csont Szilvia
Bemutatkozott az inFAMOUS 2

A londoni SCEE PlayStation Experience előadáson bemutatták a PS3 exkluzív inFAMOUS 2-t, illetve azt, hogy hogyan fognak benne működni a morális választások. A Karma változásokat karakter központú dialógusok és 3D mocap átvezetők prezentálják majd nekünk.

Galéria megnyitása

Választásainkat két NPC befolyásolhatja majd, ezek Kuo és Nix, ők olyasmik lesznek mint a kisördög a balvállunkon és az angyalka a jobbon. Kuo egy NSA ügynök, segít nekünk abban, hogy legyőzzük a bennünk rejlő szörnyeteget. Nix egy őslakos New Marais környékéről, a város körüli lápon élt és erős gyűlöletet táplál Bertrand iránt, aki kiirtotta a családját. Ő afelé hajtja Cole-t, hogy ne törődjön a tettei következményeivel.

Galéria megnyitása

Számos válaszút elé kerül majd Cole, ahol dönthet, hogy elfogadja Kuo útmutatását, vagy inkább Nix hedonista őrületébe veti magát. A döntések nagy hatással lesznek a játékélményre és gyökeresen megváltoztatják a világot is. A lényeg az, hogy akármit is csináltok, sohasem lesz késő meggondolni magatokat és a megváltás vagy éppen az önzés útjára lépni.

Galéria megnyitása

Aki ott volt a shown, annak volt alkalma végigjátszani a jó vagy a rossz verzióját a "Save Kuo", azaz mentsük meg Kuo-t küldetésnek. Két szövetséges. Két támadási terv. Mik lesztek? Hősies megmentők vagy féktelen pusztítók, akik előtt csak egy út van befelé az épületbe, és az az áttört főkapun át vezet.

 

További részletek és képek a hivatalos PlayStation Blogon!

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére