Shop menü

AZ ELSŐ NEVERDEAD KIEGÉSZÍTŐ

Februárban érkezik az első NeverDead kiegészítő új karakterrel, új ruhákkal és új kihívásokkal.
Tibor Kovács
Tibor Kovács
Az első NeverDead kiegészítő

A Konami bejelentette az első NeverDead kiegészítőt, amely február 21-én fog megjelenni. A fantáziadús NeverDead Expansion Pack Volume 1 névre hallgató csomag a következőket fogja tartalmazni:

Új játszható karakter: a mindig divatosan öltözködő, karizmatikus popsztár, Nikki Summerfield bőrébe bújhatunk a coop online multiban.

Három új  kihívás: a kibővített Asylum pályát látogathatjuk meg újra, ahol új kihívások várnak ránk:

 

[list type="unordered"]

[*]Egg Hunt: gyűjtögethető cuccokat kell összeszednünk, és ezeket aztán a kijelölt helyekre eljuttatnunk. Rengeteg hely van, ahol az ellenfelek csapdát állíthatnak nekünk, lecsaphatnak ránk, és ellophatják az általunk elejtett cuccokat, és még a környezet is ellenünk dolgozik, úgyhogy résen kell lennünk, ha győzni akarunk.

[*]Fragile Alliance: olyan verseny, melyben a pályán az elhelyezett ellenőrzőpontokat érintve kell végigmenni. Ha megtámadjuk az ellenfeleket, azzal megszakíthatjuk haladásukat, és persze ők is megtehetik ugyanezt. Ráadásul ebben a játékmódban is ellenünk dolgozik a környezet.

[*]Onslaught: területfoglaló harc, az Asylum pályát szekcióról szekcióra haladva kell elfoglalnunk. A pálya különböző részeit lezáró démonpecsétek akkor törnek meg, ha legyőzzük az ellenfeleket, így új területek nyílnak meg, és jobb manőverezésre adnak lehetőséget.

[/list]

Extra ruházatok: főhősünket, Bryce-t két új ruhába is felöltöztethetjük, mielőtt beküldjük az online csatába.

Kapcsolódó cikkünk: NeverDead megjelenés

 

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére