Shop menü

AZ EA HALAD A DIGITÁLIS JÖVŐ FELÉ

Az EA Labels vezetője, Frank Gibeau azt jósolta, hogy a kiadó-óriás jövője azt fogja hozni, hogy kizárólag digitális platformon árusítsák majd szellemi termékeiket, vagyis a játékokat.
Csont Szilvia
Csont Szilvia
Az EA halad a digitális jövő felé

Galéria megnyitása
Az EA Labels vezetője, Frank Gibeau azt jósolta, hogy a kiadó-óriás jövője azt fogja hozni, hogy kizárólag digitális platformon árusítsák majd szellemi termékeiket, vagyis a játékokat. A GameIndustry-nak adott interjújában elmondta, hogy szerinte nem is kell sokat várni a "digitális utópiára", mert az valahol a közeli jövőben lappang, Gibeau már látja a horizonton...

 

"A leggyorsabban növő üzleti részlegünk egyértelműen a digitális szolgáltatások, szóval valahol a jövőben egészen biztosan ott van az a pont, amikortól 100% digitális cégbe megyünk át. Ez elkerülhetetlen."

 

"Ez a legmagasabb szintű kapcsolat, amit kiépítettünk a játékosokkal. Ha ők digitálisan szeretnék letölteni a játékokat és mi elő tudunk állni a legjobb megoldással erre, akkor ezt fogjuk tenni."

 

Mindennek ellenére a vezér elismerte, hogy még mindig vannak pozitív oldalai a fizikai hordozók értékesítésének, és amíg a játékosok ragaszkodnak a lemezekhez, addig azok nem fognak eltűnni.

 

"Ha boltban akarnak vásárolni, akkor megtehetik. Olyan médiaformátumban prezentáljuk a játékainkat, aminek van értelme és igény van rá, ha ez kell, ebbe az irányba fogjuk folytatni."

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére