Shop menü

ASUS EEE PC 1015PW, KÉTMAGOS ATOM PROCESSZORRAL

Víg Ferenc
Víg Ferenc
ASUS Eee PC 1015PW, kétmagos Atom processzorral
Galéria megnyitása

Az ASUS ismét egy új Eee PC-vel rukkolt elő, amely ezúttal az Eee PC 1015PW típusjelzést kapta. A gép az Intel PineView atom platformja köré épül és egy kétmagos, 1,5 GHz-es órajelen ketyegő Intel Atom N550-es netbook processzor tartalmaz. A Seashell házzal érkező jövevény háromféle színben lesz elérhető (Purple Rain, Gold Dust és Angel Skin), a fotókon ezúttal a  Purple Rain modellt csodálhatjuk meg.

Galéria megnyitása

A termék 10 hüvelykes képátlójú, ledes háttérvilágítással ellátott kijelzőt tartalmaz, amely 1024 x 600 pixeles natív felbontás mellett üzemel, az adatok tárolásáról pedig választásunktól függően egy 250 GB-os vagy egy 320 GB-os merevlemez gondoskodik. A termékhez természetesen jár az 500 GB-os online tárhely is. A netbook a PineView atom processzor belsejében lapuló Intel GMA3150-es IGP-re támaszkodik és tartalmaz 10/100 Mbps-os Ethernet vezérlőt, 802.11 b/g/n WiFi adaptert, valamint 3.0-s Bluetooth adaptert is. A kínálatban ezen kívül találunk még egy beépített webkamerát és egy kártyaolvasót is, amely többféle memóriakártya formátumot is támogat. A friss netbook egy akkumulátortöltéssel akár 10 órán át is képes üzemelni.

Galéria megnyitása

Az Eee PC 1015PW-hez jár majd az ASUS saját fejlesztésű ExpressGate szoftvere is. Az újdonság rövidesen forgalomba kerülhet mind az Amerikai Egyesült Államokban, mind pedig Európában, ám ajánlott végfelhasználói ára egyelőre nem ismert.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére