Shop menü

ARMA 3: STEAM WORKSHOP TÁMOGATÁST KAP

A szeptember 12-ei hivatalos megjelenés előtt jött még egy nagy Arma 3 frissítés és néhány új screenshot is.
Csont Szilvia
Csont Szilvia
Arma 3: Steam Workshop támogatást kap

A szeptember 12-ei hivatalos megjelenés előtt jött még egy nagy Arma 3 frissítés és néhány új screenshot is. A fejlesztő Bohemia Interactive bízik benne, hogy a Workshop integráció könnyebbé és kényelmesebbé teszi majd a felhasználók által generált tartalmak megosztását, ami már jó ideje az Arma játékok egyik legerősebb oldala. Például a DayZ is Arma 2 modként indult világhódító útjára.

Az Arma 3 in-game szcenárió szerkesztővel érkezik, mely alkalmas single- és multiplayer modok készítésére, gyors bevetések és komplikáltabb modok megalkotására.

"Elkötelezett támogatói maradunk a tartalmak tradicionális módokon történő megosztásának, amiket sok népszerű közösségi portál is használ, de a gyors és könnyen kezelhető app store-ok, stream szolgáltatások és real-time feed korában úgy éreztük, hogy ideje fejleszteni a tartalom megosztást" - nyilatkozta Jiří Zlatohlávek.

A frissítés emellett rengeteg hibajavítást és fejlesztést tartalmaz, a teljes patch leíráshoz katt ide. Az Arma 3 single player kampánya 3 ingyenes epizód formájában jön majd ki megjelenés után, a bétában nincs benne a teljes játék. Megjelenéskor természetesen jönnek különleges kiadások, a limitált Deluxe Edition tartalmáról a legalsó kép árulkodik. (Még mindig bekerülhettek a bétára, ha előrendelitek a játékot.)

Galéria megnyitása

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére