Shop menü

APRÓK NAGYBAN - 2013.10.17.

A GTA V rekordjára hajt a Call of Duty, 80 óra tartalom az Assassin's Creed 4-ben, PS4-re is jön a Diablo 3 kiegészítője, hangulatos reklámon a Batman...
Vaffler Dániel
Vaffler Dániel
Aprók nagyban - 2013.10.17.

PS4-re is jön a Diablo 3: Reaper of Souls

A Blizzard megerősítette azt, amit amúgy is sejtettünk: PS4-re is érkezik majd a Diablo III kiegészítője. A cég ígérete szerint a BlizzCon 2013-on ki lehet majd próbálni a játékot a konzolon, és megtapasztalni, milyen is DualShock 4 kontrollerrel irányítani, a felvételeiteket pedig akár meg is oszthatjátok. Ezen kívül persze PC-n is ki lehet majd próbálni az anyagot az expón.

The Elder Scrolls Online - szabjunk testre

A játék művészeti vezetője, Jared Carr mutatja be nekünk a különböző karakter testreszabási lehetőségeket a The Elder Scrolls Online-ban. Láthatóan nem aprózták el a dolgot a fejlesztők, a legkisebb részletekbe is bele mászhatunk - ahogy az a sorozattól már megszokott.

Jeruzsálemben is játszódhatott volna a The Order: 1886

Érdekes dologra derített fényt a játék kreatív igazgatója, Ru Weerasuriya. Elmondása szerint egy időben gondolkoztak azon, hogy a keresztes háborúk korában és Jeruzsálemben játszódjon a The Order: 1886. Ezen az Assassin's Creed 2007-es megjelenése után módosítottak, és akkor döntöttek úgy, hogy inkább Artúr király legendáira összpontosítanak. Számos egyéb érdekesség kiderül a GameInformer által posztolt videóból, többek között az is, hogy a játék sztoriját az Emmy-díjas Kirk Ellis írja.

Brutálisan néz ki a PS4-es NBA 2K14

A 2K Games egy teljesen in-game jelenetekből álló előzetest adott ki a következő generációs NBA 2K14-ből. Az anyag PlayStation 4-en fut, és valami döbbenetesen fest. A jelenlegi generációs változat már elérhető PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Különleges kiadásokkal érkezik az Infamous: Second Son

A játék elméletileg 2014 tavaszán jelenik meg, gyakorlatilag pedig bármikor jöjjön is ki, a sima verzió mellé legalább két extra változatra is lecsaphatunk majd. Az egyik a The Second Son Special Edition, mely egy exkluzív DLC-vel érkezik Cole's Legacy néven, és ennek megfelelően arra derít fényt, mi történt az Infamous 2 és a Second Son között az előző rész főszereplőjével.

A másik csomag a The Second Son Collector's Edition lesz. Ebben megtaláljuk az alapjátékot, egy különleges borítót, kapunk egy spéci kabátot a főszereplőre, megkapjuk Delsin sapkájának másolatát, egy csomó kitűzőt, gyűjtői érmét, és az előző bekezdésben említett DLC-t.

Tévéreklámon a Batman: Arkham Origins

A Warner meglepett minket egy új Batman: Arkham Origins tévéreklámmal, ami, nos, hozza az eddig megszokott hangulatot. Szerencsére már nem kell sokat várni a játékra: október 25-én érkezik PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra.

ID@Xbox - ütős dolgokat fogunk látni

Chris Charla, az Xbox Live Arcade vezetője egyértelművé tette: szeretné, ha az indie fejlesztők használnák a Microsoft platformját. Ahogy azt a cég már korábban bejelentette, az Xbox One-on futó indie program neve ID@Xbox lesz, és nagy reményeket fűz hozzá a vállalat. "Nagyon izgatottak vagyunk, hogy lássuk, mit tudnak elhozni ezek a csapatok a konzolra. Három évig az indie fejlesztőkkel dolgoztam együtt a Microsoft Studiosnál, előtte pedig magam is 10 évig indie játékkészítő voltam, így garantálhatom, hogy olyan dolgokat fogunk látni, amiket elképzelni se tudnánk most."

Charla hozzátette, nincs még egy olyan platform, ahol az indie-k hozzáférhetnek olyan eszközökhöz, mint a cloud, vagy éppen az új Kinect. "Nagyon izgatott vagyok, a játékosoknak is azoknak kell lenniük, sőt, az egész iparágnak. Alig várom, hogy lássam, mihez kezdenek a kis csapatok az új kontrollerbe épített rezgőmotorokkal. Van egy elképzelésünk arról, hogy a Forzában mire lesz jó a ravaszokba épített rezgés, de lefogadom, hogy jön majd egy indie fejlesztő, aki teljesen más dolgokra fogja használni."

80 órát is belerakhatunk az Assassin’s Creed 4-be

Jean-Sebastien Decant, a játék vezető tervezője elmondta, az Assassin's Creed 4 története körülbelül 20 órára fogja lekötni a nagyérdeműt, azonban ha a nyitott világ minden érdekességét fel szeretnénk fedezni, és 100%-ra szeretnénk teljesíteni a játékot, az akár további 60 órát is igénybe vehet. "Amit ezzel kapcsolatban el tudok mondani, hogy van három nagy városunk, és tizenöt egyedi helyszínünk, mint például a különböző szigetek. A térképet legalább 15-20 perc végighajózni úgy, hogy sehol nem állsz meg. Szóval elég nagy."

Decant elmondta, a designerek célja egyértelműen az volt, hogy növeljék a kalandozás hangulatát a játékban, de meg is könnyítik az utazást a gyors teleportok beépítésével.

Heroes of the Storm - a Blizzard MOBA-ja

A korábban Blizzard All-Stars munkanéven futó játék hivatalosan is megkapta a régóta pletykált nevet, így tehát a Heroes of the Storm lesz a Blizzard MOBA-játéka. Egy vicces bemutató előzetest is kaptunk, játékmenetet azonban ne keressetek benne.

XCOM: Enemy Within - új mentési mód gyáváknak

A nem túl kulturáltan hangzó Save Scum lehetőséggel bővül az XCOM: Enemy Within. Habár korábban is lehetett akár minden ütközet előtt menteni, ha ezeket az állásokat visszatöltöttük, ugyanazokkal az ellenfelekkel és ugyanolyan körülmények között próbálkozhattunk újra, mint előtte, így nagy eséllyel hasonló lett a harc kimenetele. A Save Scum mód azonban minden visszatöltéskor újra randomizálja az ellenfeleket, illetve az egyéb változó tényezőket, így más eredményt is kaphatunk.

Ezen kívül a játék könnyű módjába bekerül egy titkos módosító, ami azt eredményezi, hogy ha sokszor lövünk mellé, akkor elkezd a javunkra kompenzálni. Ha például már háromszor nem találtuk el az ellenfelet, a negyedik lövés akkor is be fog találni, ha akár csak 1% esélyünk van rá.

Megjelent a The Incredible Adventures of Van Helsing új DLC-je

Arcane Mechanic néven jelent meg a magyar fejlesztésű Van Helsing-játék új tartalom csomagja, melynek legfontosabb, ahogy azt a nevéből is sejteni lehet, egy új karakterosztály. Az új kaszt mindenféle kütyüvel, gránáttal és nehézfegyverrel operál. Ezen kívül persze érkeznek új cuccok, képességek, perkek, ellenfelek és az Arcane Mechanichoz tartozó specifikus küldetések.

Visszaszerezné koronáját a Call of Duty a Grand Theft Auto V-től

Kevin Flynn az Activisiontől gratulált a Rockstarnak a remek munkáért és a játék sikeréért, majd hozzátette, a kiadó alig várja, hogy visszavegyék az eladási rekordot a Call of Duty: Ghostsszal. A GTA V jelenleg hét Guiness-rekordot is tart, szóval lesz mivel megküzdenie az Activision és az Infinity Ward csemetéjének.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére