Shop menü

APRÓK NAGYBAN - 2013.09.01.

Novemberben jön az Xbox One is? Kaptunk új Rocksmith, XCOM: Enemy Within és Killer Instinct előzeteseket. Itt a Bugbear új ambiciózus autós játéka és a City Interactive második világháborús sandbox címe.
Csont Szilvia
Csont Szilvia
Aprók nagyban - 2013.09.01.

Extra tartalom jön PS4-en a Destiny és Watch Dogs játékokhoz

A Sony kiadott egy új PS Plus videót, melyben a szolgáltatás igénybevételének előnyeit taglalja. A trailer főként a PS4 eljövendő címeit sorakoztatja fel, így benne van a Killzone: Shadow Fall, a DriveClub és a Res0gun is többek között. A PS4 november 29-én jelenik meg Európában (legalábbis a nagy részén), 14 nap próba előfizetéssel. Az éves PS Plus előfizetés 50 euró, az 1 havi 7 euró.

Novemberben jön az Xbox One is?

Egy Walmartos kiszivárgás után arról beszéltek az emberek, hogy talán november 8-án jön az új Xbox, de egy Microsoftos (nem hivatalos) forrás ezt később megcáfolta. A legújabb, NeoGAF által előbányászott információk szerint november vége felé lehet számítani az első szállítmányokra.

Itt az új Xbox Live jutalom program

Az új program akkor indult, mikor megtörtént az átállás MS pontokról helyi valutára. Az Xbox Live Rewards tehát újra él és virul, a maradék MS pontokat pedig átváltották Reward Creditbe, amit egyébként Gold előfizetéses lehetőségekkel tudtok még szerezni. Például kérdőívek kitöltésével, a Gold megújításával és még sok minden mással, részletek itt. Credit üti a markotokat akkor is, ha játszotok adott játékokkal bizonyos ideig. A megszerzett krediteket az Xbox Games Store-ban költhetitek el.

Rocksmith 2014 gitárleckék

A legújabb Rocksmith videó teljes egészében a gitárleckéknek lett szentelve. A játék kiszolgálja a teljesen kezdő és haladó tanulókat is. Megtanít, hogyan fogjátok a pengetőt, hogyan hangoljátok fel a hangszereteket és néhány haladó technikát is elsajátíthattok vele. Az új Rocksmith azonnali visszacsatolást ad nektek és már nem csak azt közli, ha hibáztok, de megmondja azt is, hogy hol. Megjelenés október 18-án.

XCOM: Enemy Within - A végső áldozat

Az új trailer címe War Machines és azokat a katonákat állítja középpontba, akik vállalták, hogy megváltoztassuk a genomjukat. Na meg persze az új mecha suitot. Az Enemy Within november 12-én jön PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Mit rejt a Borderlands 2 Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2?

A Gearbox részletezte nekünk, hogy pontosan mi is lesz a Borderlands 2 Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2-ben, ami szeptember 3-án jön PC-re, Mac-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

A pakk az UVHUP1-gyel együtt már megemeli a szintlimitet 72-re, ami plusz 11 képességpontot jelent. Egy új térképet is kaptok a Raid on Digistruct Peak küldetéssel. Kerülnek a játékba Legendary class modok és Pearlescent szintű fegyverek. Kilockolhatjátok a legtáposabb ellenfeleket is, akik természetesen még erősebb lootot dobnak. Ha végigcsináljátok a Raid on Digistruct Peak-et 72-es szinten, akkor megkapjátok a képességet, hogy viseljetek szintlimit feletti tárgyakat, ilyeneket a legnehezebb mobok dobhatnak. Ezen kívül jönnek még új fejek és skinek is természetesen. A pakk ára 5 dollár lesz, és ezt már nem fedi a szezonbérlet.

Galéria megnyitása

Killer Instinct: Chief Thunder bemutató női vendégszereplővel

A legújabb Killer Instinct trailer főszereplője Chief Thunder, akinek láthatjuk a legdurvább mozdulatait, ám mégsem ő a legérdekesebb a saját videójában. Megjelent ugyanis a végén egy női karakter, akiről most megy a vita, hogy vajon egy új szereplő, vagy Black Orchid... A KI ingyenesen letölthető játék lesz, de minden extra harcosért 5 eurót kérnek majd. Ehelyett megvehetitek a Combo Breaker pakkot is 20 euróért, ha többet akartok.

Itt az Enemy Front a City Interactive-tól

A Stuart Black által megálmodott második világháborús akciójáték várhatóan 2014-ben jelenik meg. Az Enemy Frontot még 2011-ben jelentették be, de Black otthagyta a projektet 2012-ben. A CryEngine 3-mal készülő játékot a Far Cry 3 narratív dizájnere, Raphael van Lierop vette át, aki egyébként a Warhammer 40k: Space Marine rendezője is volt. Black távozása után a játékot lineáris lövöldéből átalakította egy sandbox címmé, ahol a játékosok az ellenséges vonalak mögül állíthatják meg a náci hadi gépezetet.

Lesz benne közelharc, kasztok, az ellenfelek fedezékek mögé bújnak és a környezet is rombolható. Többféle küldetés típusra számíthattok, például szabotázs, kémkedés, merénylet és frontális támadás is lesz. Ugyan a fegyverek autentikusak lesznek, de az effektusok már inkább színháziasan látványosak. Próbálják a helyszíneket is hűen visszaadni, Franciaország, Norvégia, Görögország és Lengyelország is megjelenik a játékban. Az Enemy Front PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készül. (@Joystiq)

Next Car Game előrendelés korai hozzáféréssel

A Bugbear következő nagy autósjátéka a FlatOut, a Destruction Derby és a Street Rod szellemi örököse. A fejlesztők most hozzátok fordulnak némi támogatásért, ugyanis ha most előrendelitek a játékot, akkor a kapott pénzt mind belefektetik a fejlesztésbe. Minden vásárló kap korai hozzáférést, szóval ez valami olyasmi, mint a fizetett béta. A projektbe 25 dollártól akár 1000-ig dobhattok be pénzt. A játék először PC-re jelenik meg, de tervben vannak a jelen és jövőgenerációs konzolok is, mint célplatformok, attól függően, hogy mennyi pénz gyűlik össze. Honlaphoz katt ide, itt láthatjátok a bemutatkozó videót is gameplay jelentekkel.

Novemberben jön a Baldurs's Gate 2: Enhanced Edition PC-re és Mac-re

A Beamdog bejelentette a BG2 felújított változatának megjelenési dátumát. A csomagban a Shadows of Amn-on túl benne lesz a Throne of Bhaal is, de új tartalomra is számíthattok. Lesz 4 új party tag egy magas szintű kazamata (The Black Pits 2: Gladiators of Thay), könnyebbé tették a multis csatlakozást és felkészítették a játékot szélesvásznú képernyőkre. Ezen kívül jöttek interfész optimalizációk és újrakevert hátterek.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére