Shop menü

APRÓK NAGYBAN - 2013.07.05.

Összeállhat a Steam és a Twitch, elindult az Xbox béta program, FF trailerek ééééés Farming Simulator a mai aprókban!
Csont Szilvia
Csont Szilvia
Aprók nagyban - 2013.07.05.

Elindult az Xbox béta program regisztráció

A Microsoft megnyitotta a nyílt béta regisztrációt az idei legnagyobb Xbox 360 rendszerfrissítés előtt. Az új frimware javítani fogja az általános teljesítményt és lehetővé teszi, hogy valós pénzel vásároljatok az Xbox Marketplace-en MS pontok helyett. Amennyiben érdekel titeket a teszt, az Xbox 360 dashboardon adhatjátok meg az adataitokat a jelentkezéshez. Alá kell írni az NDA szerződést, ami arról biztosítja a céget, hogy nem tartotok élménybeszámolót online és már be is állhattok a sorba. Major Nelson szerint csak rövid ideig lesz nyírva a lehetőség, a mai nap folyamán valószínűleg megnyílik az online jelentkezés itt.

Összeállhat a Steam és a Twitch

Sok Dota 2 játékos állt "nagy" dilemma előtt, amikor arról akart dönteni, hogy kliensben vagy az internet legnagyobb játékstreamelő közösségének társaságában nézze a bajnokságok alakulását... Nos, jó hírünk van a közösség számára már a Steam és a Twich újkeletű partnerségének köszönhetően nézhetitek az online közvetítést Twitchen is ha van jegyetek a bajnokságra.

További információkat a Dota 2 blogon találtok, a Steam és Twitch accountotokat itt tudjátok összekötni. A Valve nagyon izgatott az új szolgáltatást illetően és várja a visszajelzéseiteket.

Final Fantasy 10 és 10-2 HD változat cross-save funkcióval

A Final Fantasy 10 HD és a Final Fantasy 10-2 HD támogatni fogja a cross-save funkciót, jelentette a Square Enix. Ez azt jelenti, hogy a játékok PS3 és PS Vita verziói osztoznak majd az elmentett állásaitokon, így ott folytathatjátok a játékot PS3-on, ahol a Vitán abbahagytátok és fordítva. PS3-on megkapjátok mindkét játékot egy blu-ray lemezen, Vitán viszont külön árulják őket. Yoshinori Kitase Párizsban a Japan Expón tette a bejelentést, amit a RPGSite közölt. A Gematsu információi szerint a HD változatok új, nagyjából 30 perces befejezést kaptak, amit Kazushige Nojima állított össze. Nojima igazi FF veterán, dolgozott a 7,8,10,10-2 és még sok más játékon.

Lightning Returns: Final Fantasy 13 gameplay a Japan Expóról

A tegnapi párizsi Japan Expón a régi FF játékok mellett természetesen az új Lightning Returns: Final Fintasy 13 is feltűnt, méghozzá egy hosszú játékbemutató formájában. A videóban a Dead Dunes térségben látjuk kalandozni a címszereplőt, aki egy régi ismerőssel is összetalálkozik majd a bemutató végén. Az említett jelenet ismerős lehet a sztorit taglaló 'The Divine Task' trailerből is, amit itt tekinthettek meg.

PES 2014 új funkciók

A Konami kiadott egy fejlesztői videót, melyben a játék producere, Kei Masuda részletezte a foci szimulátor legújabb funkcióit. Implementáltak új csalás megelőző funkciókat és Master League menedzselési lehetőségeket... A PES 2014 szeptemberben érkezik PC-re, PS3-ra, PSP-re és Xbox 360-ra.

Farming Simulator PS3-ra és Xbox 360-ra

Szívesen írtam volna ide valami vicceset, de rá kellett jöjjek, hogy ideje felhagyni az offenzív és gunyoros hangnemmel, ha erről a játékról írok. Meg kell tanulni felismerni, hogy ha valami jövőbe mutató és jelentős. A Farming Simulator az, ezért nem maradhat ki a konzolos emberpalánták életéből sem. A "játék" szeptember első hetében jön PS3-ra és Xbox 360-ra.

A Giants Software alkotása kap amerikai környezetet is, így a játéktér a duplájára nő. Az inspirációt a tipikus amerikai farmgazdaságok adták. Nem, Bobijuing nem lesz a játékban. Lüszi se. Lesznek viszont új járművek és régi klasszikusok...

Project Eternity: A múlt jövője

Bizonyára sokatokban felmerült már a kérdés, hogy milyen hatása lehet annak az iparra, ha az egyik készülőben lévő régi vágású RPG játék, mondjuk a Project Eternity óriási sikert ér el. Mi lesz, ha kijövetelkor elpasszolnak belőle 1 millió darabot? Megtörténhet, hogy az egész Obsidian, a több mint 100 fős munkaerejével rááll majd a Project Eternity-re, mint fő PC-s franchise-ára? Egy biztos, senki kedvéért nem lovallnak át konzolra, mert a játék PC-re lett megálmodva, úgy, mint a jó öreg Infinity Engine-es játékok a Black Isle fénykorának idején. Mi lesz, ha elmarad a nagy siker? Magától értetődően összehozzák azt, amire a Kickstarteres tábor befizetett. Ha kíváncsiak vagytok Chris Avellone múlttal és jelennel kapcsolatos érzéseire és gondolatira, de szívesen látnátok egy kis Eternity bemutatót is, akkor ne hagyjátok ki az idei Rezzen tartott előadását és az Eurogamer cikkét róla.

Tokyo Jungle hordozható eszközökön

Ami engem illet, rám nagyobb hatással volt Morte kolléga cikke a Tokyo Jungle-ről, mint maga a játék, ezért mielőtt bármit is szólnék, visszahivatkozom nektek rá, csak, hogy megadja az alaphangulatot...

Ha túlvagytok a Szika szarva sagán, akkor itt az ideje, hogy megtudjátok, hogy hamarosan játszhatjátok az eszement játékot PS Vitán és Androidos eszközökön is. a PSN Store-os új screenshot alapján valószínűsíthető, hogy S-RPG szerű gameplay-re számíthattok. A sztori módot eltávolították ebből a verzióból, így lényegében a túlélés maradt a tálcán. Észak-Amerikában jövő héten jelenik meg a játék, európai dátumot még nem kaptunk.

Galéria megnyitása

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére