Shop menü

APRÓK NAGYBAN - 2013.07.04.

GTA 5 háttérképek, AC4 és Watch Dogs magyar felirattal, FF VII Steamen, Destiny demó, Sim City offline, új FF 14 előzetes.
Tibor Kovács
Tibor Kovács
Aprók nagyban - 2013.07.04.

Új GTA 5 háttérképek

Két új widescreen háttérképpel lepte meg a Grand Theft Auto 5 rajongókat a Rockstar az amerikai Függetlenség napja alkalmából. A képeket más formában már láthattuk ugyan, de ilyen szép nagyban még nem. A Rockstar oldalán mindenki kiválaszthatja a neki megfelelő méretet és letöltheti őket.

Galéria megnyitása
Galéria megnyitása

Magyar felirattal érkezik az AC4 és Watch Dogs

A Ubisoft a rajongók kéréseinek eleget téve a mai napon bejelentette az idei év két legjobban várt címének magyar lokalizációját. Az Assassin’s Creed IV: Black Flag 2013. október 31-én, a Watch Dogs 2013. november 22-én kerül a boltok polcaira magyar felirattal.

Már kapható Steamen a Final Fantasy VII

A Final Fantasy VII végre elérhető lett Steamen is, öcsikkel, booster pakkokkal, miegymással. A Square Enix legendás JRPG-je 10,99 Euróért a miénk lehet. A játék magasabb felbontást kapott, 36 öcsire hajthatunk benne, a boosterek segítségével pedig HP-nkat, MP-nket növelhetjük, és némi extra Gilhjez is juthatunk.

Borderlands 2 GOTY kiadás

A Steam adatbázisában már felbukkant a Borderlands 2 Game of the Year kiadása a következő extra tartalmakkal: Captain Scarlet’s And Her Pirate’s Booty, Mister Torgue’s Campaign Of Carnage, Sir Hammerlock’s Big Game Hunt, Tiny Tina’s Assault On Dragon Keep, Ultimate Vault Hunter Upgrade, Mechromancer Pack, Psycho Pack, Creature Slaughter Dome. Azt még nem lehet, tudni, mikor jön ki a DLC-kkel megrakott pakk, és az összeállítás sem biztos, hogy a végleges.

Destiny - a teljes E3-as gameplay demó

A Bungie közkinccsé tette az E3-on bemutatott teljes Destiny anyagot, amelyben a játékmenetet is láthatjuk. A 12 perces film segítségével betekintést nyerhetünk a harcrendszerbe és követhetjük hőseink kalandjait az emberiség aranykorának bukása után. Interaktív MI társunknak, aki Ghost névre hallgat Peter Dinklage (Trónok harca, Halálos temetés) szolgáltatja a hangját.

Készül a SimCity offline módja?

Úgy tűnik, hogy a Sim City a Classic nevű új játékmóddal végre offline is játszható lehet, legalábbis ez derül ki az EA által a játékosoknak nemrégiben kiküldött egyik kérdőívéből, melynek témája a játékosok által leginkább hiányolt játékmódok. A választható válaszok között szerepel a Classic mód, amely online és offline játéklehetőséget kínál, amelyben egyetlen működő várost fejleszthetünk tökélyre, cheatek és unlockok használatának segítségével.

A kérdőív más lehetőségekre is utal, mint pl. klánok, híd- és aluljáróépítő eszközök, elnevezhető utak és utcák, egyirányú utak, közös online események, nagyobb városok, metró, terraformálás, ko-op mód, katonai létesítmény menedzsment, múzeumok, maffia menedzsment, és Simek importálása.

Új Final Fantasy 14 előzetes

A Final Fantasy 14: A Realm Reborn fejlesztője, a Square Enix új előzetest adott ki, amely a játék helyszíneit mutatja be. Az alaposan átalakított MMO augusztus 27-én fog megjelenni. A következő béta (PC és PS3) már igen közel van, július 5-én, azaz pénteken délelőtt indul, itt lehet rá jelentkezni.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére