Shop menü

APRÓK NAGYBAN - 2013.07.03.

Elindult a GT Academy 2013, bizarr installáció a Capcomtól Londonban, kiderült ki jön Don Mattrick helyére és további érdekességek a mai aprókban!
Csont Szilvia
Csont Szilvia
Aprók nagyban - 2013.07.03.

Érkezik a CS társalkotójának új játéka

Minh "Gooseman" Le ingyenesen játszható FPS-e, a Tactical Intervention augusztusban jelenik meg Steamen. A Valvetól való távozása óta a FIX Koreával dolgozott együtt a játékon. Lövöldözhettek majd autókból kihajolva, uszíthattok az ellenfeleitekre harci kutyákat, használhattok civileket emberi pajzsnak és hasonlók.

Galéria megnyitása

Ízléstelen RE installáció Capcom módra

Londonban a Smithfield húspiacon Resident Evil témájú "művészi" installációval bukkant fel a Capcom. A kiállítás címe Wesker & Son Resident Evil Human Butchery. A készítők igazi húst formáltak át úgy, hogy azok emberi testrészeknek hassanak. Úgy tűnik Japánban ezt "zabálják", hiszen RE témájú éttermet is nyitottak. Mi a magunk részéről a húspiacos kiállítást már túl bizarrnak véljük. További képek a Neatoramán.

Galéria megnyitása

Runescape 3 megjelenés

A Jagex bejelentette, hogy a Runescape 3 idén július 22-én startol. A régóta futó F2P MMO legújabb verziója képviseli a váltást böngésző alapú formába. A Runescape 3 HTML 5 alapú, nem lesz szükség Java plug-inre sem ahhoz, hogy játsszátok. Javult a grafika, a kamerakezelés, Gielinor pedig a hatodkorába lép ezzel a váltással. A fejlesztők a technikai innovációk mellett bőséggel tartogatnak új tartalmat is, amiről az elkövetkezendő időszakban többet is megtudhattok majd. (@Eurogamer)

Ki jön Don Mattrick helyére?

Úgy néz ki, hogy a Windows fölött bábáskodó Julie Larson-Green lesz az, aki a távozó Don Mattrick helyére lép az Xbox részlegnél, írta meg a Bloomberg. A Microsoft CEO Steve Ballmer jövő héten tart majd sajtótájékoztatót az átszervezések kapcsán, ekkor állítják majd a hölgyet a hardverfejlesztés élére, amibe beletartozik az Xbox is. Larson-Green 20 éve van az MS-nél, dolgozott Internet Explorer 3.0, Internet Explorer 4.0, Microsoft Office projekteken, legutóbb pedig a Windows 8-on.

Nem lesz Guild Wars 2 kiegészítő

A Guild Wars 1 2005-ben teljesen rendhagyónak számított a havidíjat mellőző fizetési modelljével az MMO piacon. A játék kiadója inkább a tartalompakkokért és kiegészítőkért szedett pénzt és vitte sikerre a játékot ezzel a módszerrel. A Guild Wars 2 szintén nem havidíjas, de ismét változtattak egy kicsit a stratégiájukon. A céljuk az, hogy egyetlen kiegészítőt se adjanak ki. Ennél sokkal rendszeresebb, kisebb frissítéseket akarnak, ezzel is élőbbé téve a világot. Erről szól a Living World stratégia. Az Arena Netnek jelentős méretű csapata dolgozik kizárólag a Guild Wars 2-n, ahogy készülnek, folyamatosan tolják majd ki az új tartalmakat.

Galéria megnyitása

Befutott a Gran Turismo 6 demója és elindult a GT Academy 2013

Van aki már csak ez miatt a játék miatt beruházna egy PS3-ra, úgyhogy úgy gondoltuk nem ártana megemlíteni, hogy mostantól kipróbálható a Gran Turismo 6. A demóval együtt ráadásul elindult a GT Academy 2013 is, amire idén már magyarországi játékosok is kvalifikálhatják magukat. Itt a nagy lehetőség autómániások, úgyhogy hajrá!

Megjelent a Scourge: Outbreak

Egyelőre csak Xbox 360-on, de elrajtolt a Scourge: Outbreak. Ennek örömére egy fejlesztői kommentárral ellátott gameplay videóval leptek meg minket a készítők. A játék egyébként majd érkezik PC-re és PS3-ra is, az Xboxos változat 800 MS pontba kerül. További infók és képek a hivatalos honlapon.

A Final Fantasy X/X-2 HD tartalmazni fog félórányi extrát

A felújított Final Fantasy-k kapnak félórányi extra videót, ami a stáblista alatt fog futni. A szkriptet a játékok eredeti írója találta ki, és új hangokat is vesznek fel hozzájuk. Egyelőre kb. ennyit tudunk. Nem sok, de minden apró extrának örül az ember.

Minden amit tudni akartál a The Division tábla appjáról

A játék fejlesztője, a Ubisoft Massive mesélt a VG24/7-nek arról, hogy mit is tud a játék társ-applikációja, ami Androidon és iOS-en futhat majd. A program felülről mutatja majd a helyszínt, egy drón szemén át. Szinteket is lépkedhetünk majd ezzel a drónnal, akárcsak a valódi karakterekkel, és segíthetünk is fentről a barátainknak, pl. megjelölhetjük az ellenfeleket. További infók a videóban.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére