Shop menü

APRÓK NAGYBAN - 2013.07.02.

Feltörték a Ubisoft oldalát, Walking Dead, Mind Zero előzetesek, bétában a World of Warplanes és egyéb aprók mai összeállításunkban.
Tibor Kovács
Tibor Kovács
Aprók nagyban - 2013.07.02.

Feltörték a Ubisoft weboldalát

A Ubisoft bejelentette, hogy feltörték a weboldalát. A cég nyomozásba kezdett, és azt ajánlja mindenkinek, hogy változtasson jelszót. A hackerek nevekhez, email címekhez és kódolva tárolt jelszavakhoz is hozzáfértek. Fizetéssel kapcsolatos személyes információkat nem tároltak a szerveren, így a hitelkártya információk nem kerültek veszélybe.

The Walking Dead: 400 Days előzetes

The Walking Dead: 400 Days ma jelent meg Észak-Amerikában, ennek alkalmából adta ki a Telltale a hozzá kapcsolódó előzetest. A játék holnap jelenik meg Steamen, és július 5-én jön ki Xbox Live-ra. PSN-en nálunk július 10-től lesz kapható.

Defiance újdonságok: jönnek a Volge-ok

Új tartalmakkal bővült a Trion MMOTPS-e, a Defiance. A játékhoz kapcsolódó tv-sorozatból páran már ismerhetitek az igencsak kemény Volge-okat, ezentúl ingame is összefuthattok velük. Legyőzésükhöz persze összefogás szükséges, úgyhogy ne induljatok neki magányosan rájuk vadászni.

Galéria megnyitása

Nyílt bétában a World of Warplanes

Az oroszoknál és az amerikaiaknál ma lépett nyílt bétába a World of Warplanes, nálunk július 4-én indul. A World of Tanks alkotói által fejlesztett játékban ingyen játszhatunk amerikai, német, japán vagy szovjet oldalon. A meccsekben két 15 fős csapat mérkőzik meg egymással. A repülőgépek az 1930-1950 közötti időket idézik. A Wargaming.net harmadik játéka, a World of Warships még fejlesztés alatt áll, a cég hosszú távú tervei között szerepel, hogy három játékukat összekapcsolják egyetlen naggyá, amelyben tankokkal, hajókkal és repülőgépekkel vehetünk részt a csatákban. Persze erre még egy kicsit várni kell. Az alábbi videó a World of Warplanes zárt bétáját mutatja be.

Civilization 5 frissítés

A Civilization 5 legújabb frissítésével bekerül a játékba a Pitboss multiplayer mód. A tapasz egyéb dolgokkal is kiegészíti a játékot, ezek között szerepel az egyedi pályák multiplayer támogatása, új grafikák, megfigyelő mód és pár kisebb hibajavítás is. Az újdonságokról részletesen itt olvashattok.

A Capcom kihagyja az idei Gamescomot

A Capcom úgy döntött, hogy idén nem vesz részt a Kölnben augusztus 21-25 között megtartásra kerülő Gamescom kiállításon. A cégnek több játék is van a tarsolyában, pl. a DuckTales Remastered, ill. a Deep Down, melyet először a Sony PlayStation 4 bemutatóján láthattunk, valószínűleg ezeket a szeptemberi Tokyo Game Showra tartogatják.

Új Mind Zero előzetes

És hogy ma se maradjunk japán nyelvlecke nélkül, itt az Acquire által fejlesztett PS Vitás Mind Zero új előzetese, a könnyebbség kedvéért ezúttal felirattal.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére