Shop menü

APRÓK NAGYBAN - 2013.06.21.

Watch Dogs, Neverwinter, Whore of the Orient, Borderlands 2: Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep, Injustice: Gods Among Us DLC-k, a Destiny loot-rendszere
Tibor Kovács
Tibor Kovács
Aprók nagyban - 2013.06.21.

Elindult az ingyenes Neverwinter MMORPG

A Cryptic Studios és a Perfect World Entertainment beindította az ingyenesen letölthető és játszható Neverwinter MMORPG-t, amelyben 16 különböző pálya vár ránk, ezen kívül a Foundry is rendelkezésünkre áll, melynek segítségével saját tartalmakat készíthetünk és meg is oszthatjuk ezeket mindenkivel.

Az indulás alkalmából került a játékba a Gauntlgrym nevű endgame esemény, amelyen 20 fős csapatok mérhetik össze erejüket PvP-ben és PvE-ben. A nyertesek számára megnyílik egy exkluzív dungeon, ahonnan a legfelső tierbe tartozó jutalmakat lehet szerezni. A bétához képest újdonságnak számít még az alkímia mestersége, melynek segítségével varázsitalokat kotyvaszthatunk. Az alkotók az indulás után sem fognak ülni a babérjaikon, már készítik az első kiegészítőt, a Fury of the Feywild-ot, amely egy vadonatúj zónát és rengeteg más újdonságot fog tartalmazni.

Injustice: Gods Among Us - General Zod DLC előzetes

Júliusban két újdonságnak is örülhetnek az Injustice: Gods Among Us kedvelői, ekkor jelenik meg ugyanis a General Zod DLC, amely egy új játszható karaktert tartalmaz és ekkor érkezik a Man of Steel Superman skin is, amely az azonos című Superman filmen alapul. A Geneal Zod DLC 400 MS pontba kerül XBL-n, PSN-en $4,99/€4,99/£3,99 az ára. A Man of Steel Superman skin ára 80 MS pont ill. $2,99/ €2,99/£2.39. Alant megtekinthető Zod akció közben.

200 000 dolláros támogatást kapott a Whore of the Orient

A Whore of the Orient volt az a Team Bondi (L.A. Noire) játék, amelynek sorsa bizonytalanná vált a céggel kapcsolatos botrányok és azok után, hogy nem tudtak kiadót találni megjelentetéséhez. A játék most az ausztrál kormánytól kapott támogatást mégpedig 200,000 dollárt a New South Wales Interactive Media Fundtól. Ha ez az összeg nem is elég a játék elkészítéséhez, legalább azt megtudhattuk, hogy Kennedy Miller Mitchell által felvásárolt csapat még mindig dolgozik a játékon, amely a tervek szerint 2015-ben fog megjelenni PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Borderlands 2: Tiny Tina DLC előzetes

A Borderlands 2 legújabb kiegészítőjének első öt percét nézhetjük meg az alábbi előzetesben. A Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep DLC június 25-től lesz kapható PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra £7.99 / $9.99-ért ill. 800 MS pontért.

Ninjaellenes lesz a Destiny loot-rendszere

A Destiny lootrendszere felveszi a harcot a tolvajok ellen, akikkel a régebbi típusú, dobásos rendszereket alkalmazó MMO-kban sajnos gyakran találkozhatunk. Pete Parsons a Bungie-tól elmondta, hogy a játékban az ellenfelekkel való leszámolás után mindenki privát zsákmányt kap, amit megszerzünk, az kizárólag a miénk lesz, más játékosok nem tehetik rá a mancsukat (hasonló rendszert találunk pl. a GW2-ben). Ezen felül mindenki csak a saját kasztjának megfelelő lootot veheti fel. A játék rangsorolja a fegyvereket, és biztosítani fogja, hogy arzenálunk fokozatosan egyre ütősebb darabokból álljon.

[bold]

Hétvégén ingyenesen játszható PS3-on a Black Ops 2: Revolution DLC[/bold]

A Call of Duty: Black Ops 2 első DLC pakkja, a Revolution a Treyarchnak hála ingyenesen játszható PS3-on a hétvégén, csak be kell lépnünk a Black Ops 2 boltjába és kiválasztani a Revolution Free Trialt. A pakkban négy új pálya található (Grind, Mirage, Hydro és Downhill), egy új fegyver (Peacekeeper SMG) és a Die Rise nevű Zombies térkép. Az ingyenes próbajáték június 24-én ér véget.

Watch Dogs online ízelítő

A Watch Dogs kiadója, a Ubisoft már korábban is mesélt arról, hogy szóló kampányunkba más játékosok is becsatlakozhatnak. Lesz, hogy tudni fogunk róluk, és olyan eset is előfordulhat, hogy nem... Az alábbi videó azonban nem ezt, hanem az online játékot mutatja be. Először azt láthatjuk, hogy a főhős, Aiden Pearce egy játékos által irányított hackert üldöz, aztán a másik oldal, a hacker nézőpontjából is láthatjuk a történéseket.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére