Shop menü

APRÓK NAGYBAN - 12.19.

Nem fogy a Resident Evil 6, megnézhetjük a BioShock Infinite első 5 percét, Rockstar-klasszikusok jönnek PS3-ra, és más finomságokat is tartogatunk ma estére...
Vaffler Dániel
Vaffler Dániel
Aprók nagyban - 12.19.

Fuse előzetes - számok forgatagában

Az Insomniac által fejlesztett, egykor Overstrike néven futó, azóta jelentősen áttervezett Fuse új előzetest kapott. A négyfős kooperatívra épülő anyag ugyan néhány számmal indít (négy külsős, egy idegen létesítmény, nulla szabály a támadásra), ezzel nem kell foglalkoznunk. A lényeg a hangulat.

30 millión túl a PAL-os PlayStation 3

Szegény Sony nehéz időket él meg: a Fitch éppen most minősítette le a "szemét"-kategóriába a cég részvényeit Japánban, és látszólag Kaz Hirai sem tud mit kezdeni az egykori óriás feltámasztásával. A sötét időkben is van azonban minek örülni: éppen most lépte át a PlayStation 3 a 30 milliós eladást a PAL-régiókban. Először 2007-ben az Egyesült Királyságban volt elérhető a PAL-os PS3, és habár magas árának következtében kezdetben elég lassan indultak be az eladások, később, főleg a slim verzió megjelenésével jelentősen erőre kapott a konzol, és a világszerte eladott 70 millió példánnyal felzárkózott az egy év előnnyel startoló Xbox 360 mellé.

Öt új autóval jön a Need for Speed: Most Wanted DLC-je

Megjelent az új Need for Speed első nagyobb DLC-je, mely az Ultimate Speed Pack névre hallgat, és nagyságrendileg 10 dollárba kerül. Ezért cserébe öt új autót, és új Most Wanted-listás eseményeket kapunk. A friss járgányok a következők: Pagani Zonda R, McLaren F1 LM, Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, Lamborghini Aventador J, Hennessey Venom GT Spyder. Mivel az Aventedor J-ből jelenleg egy példány létezik, az is koncepció formájában, így mondhatjuk, hogy tényleg exkluzív járgányokkal bővült a felhozatal.

Szabadságra mennek a Mass Effect 3 többjátékos eseményei

A BioWare Blog jelentette, hogy a december 21-i, a december 28-i és a január 4-i hétvégéken nem lesznek elérhetőek az N7 Bounty események, a stáb ugyanis szabadságon lesz. Mielőtt azonban elmennek tetemes mennyiségű alkoholt fogyasztani, még bekapcsolják az összes hazard pályát, beraktak két új kártyapaklit, és kioldottak három új karaktert, a Drell Assassint, a Batarian Slashert és a Volus Protectort.

Rockstar-klasszikusok jönnek PS3-ra

Szemfüles rajongók kiszúrták, hogy a játékok korhatáros besorolásáért felelős ESRB újraértékelt hat darab PS2-es Rockstar-játékot, melyek várhatóan a PlayStation 3-on teszik tiszteletüket hamarosan. Ezek a Bully, a Grand Theft Auto: Vice City Stories, a Midnight Club, a Midnight Club 2, a Midnight Club 3: DUB Edition és a Red Dead Revolver. Ezek közül egyébként pont a mai PSN Store-frissítéssel három rögtön elérhetővé is vált, így a Red Dead Revolver, a Bully és a Midnight Club 3 már megvásárolható. 

Gyengül a Capcom pénzügyi negyedéve, nem fogy a Resident Evil 6

A Capcom módosította a 2013. március 31-gyel véget érő üzleti évére vonatkozó előrejelzéseket, mégpedig lefelé. A kiadó 105000 millió yenes nettó bevételt remélt az évre, azonban ezt 11%-kal megvágta, és most már csak 93500 millió yenben reménykedik. Az okok viszonylag egyszerűek: habár a Resident Evil 6 eladásai kezdetben jók voltak, később jelentősen visszaestek, a Monster Hunter 4 megjelenését pedig eltolták. Utóbbira a Capcom csak annyit mondott, hogy tovább szeretnék javítani a játék minőségét a kiadás előtt, de pontos megjelenési dátumot nem adott. A Resident Evil 6 eredménye azért is érdekes, mert a játék megdöntötte a Capcom belső rekordját a legnagyobb kiszállított mennyiséggel, úgy látszik azonban, ahogy az emberek meglátták az első kritikákat, és inkább nem csaptak le a példányokra.

Több ezer kitiltás a Diablo 3-ból

A Diablo 3-ban bemutatkozó pénzes aukciós ház nem csak azt teszi lehetővé, hogy a kicsit jobban eleresztett játékosok könnyebben jussanak felszereléshez, vagy éppen hogy a több idővel rendelkezők eladhassák a felgyülemlett cuccaikat, és egy kis nyereséghez jussanak. Sajnos ez a rendszer ki van szolgáltatva a botoknak, és a botok futtatásával felhalmozott tárgyak és arany eladásán nyerészkedőknek. A Blizzard persze figyel, ennek megfelelően ma jelentették be, hogy több ezer accountot bannoltak véglegesen a rendszerből. A cég közleménye szerint a botolás nem csak a fair play szelleme elleni vétség, hanem technikai nehézségeket is okoz a Battle.net rendszerben, konkrétan extra terhelést, és így lassulást jelent a többi játékos számára. Hamarosan a csapat beépít egy olyan lehetőséget, mellyel közvetlenül játékból jelenthetjük majd a gyanús aktivitásokat, addig pedig a Blizzard mindenkit arra kér, hogy a fórumon tegyenek jelentéseket.

 

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére