Shop menü

APRÓK NAGYBAN - 10.04.

 A mai nap az előzetesekről szól: tengernyi mennyiségben estek be trailerek a legnagyobb címekről. Fáradjatok beljebb!
Vaffler Dániel
Vaffler Dániel
Aprók nagyban - 10.04.

Bejelentkezési problémák az Xbox Live-on

Számos felhasználó jelezte, hogy problémák akadnak az Xbox Live-ba történő belépés közben. A Microsoft is elismerte, hogy valami nem stimmel a rendszerrel, és az illetékes személyek már ezerrel dolgoznak a probléma elhárításán. A dolog valamennyire kihat az Xbox.com-ra is, ahol néhány lekért oldal nem töltődik be.

Interaktív előzetesen a Dishonored

Nagyon divat lett mostanában a YouTube-féle interaktív előzetes, a játékfejlesztők pedig igyekeznek kihasználni a lehetőségeket. A Dishonored egyébként is arról szól, hogy a saját stílusunknak és döntéseinknek megfelelően játszhatjuk végig, így ez a technikai megoldás még passzol is hozzá. A video lehetőséget ad egy erőszaktól mentes "végigvitelre" is. A játékra már nem kell sokat várni: október 12-én landol PC-n, PS3-on és Xbox 360-on.

Vezetünk a Medal of Honor: Warfighterben

Az Electronic Arts úgy véli, a vezetési tudás nagyon fontos egy harci környezetben. A járművünket bármikor megtámadhatják, és ilyen esetben észnél kell lennünk, hogy a lehető legjobb döntéseket hozzuk meg. A zárt bétateszt egyébként a hétvégén kezdődik, kizárólag Xbox 360-on, a megjelenés pedig október 23-ra várható.

Alapok a SimCityben

Stone Librande nem egy új mexikói akcióhős, hanem a SimCity egyik producere, és az alant látható videóban ő beszél a játékban használható alapvető stratégiákról és szimulációs tényezőkről. A lényeg mindenképpen az, hogy növeljük a lakosságot, gyarapítsuk a gazdaságot, és építsünk egy szép nagy metropoliszt. Mindezt élőben is megtapasztalhatjuk majd 2013 februárjában.

Guardians of Middle-Earth - bemutatozik Nori

A télen érkező The Hobbit-filmben minden bizonnyal alaposabban is megismerhetjük majd Norit, a törpöt (már persze akkor, ha a könyvből még nem ismernénk), aki egyike azon 13 törpnek, akik Bilbóval és Gandalffal együtt útnak indulnak a Magányos Hegy felé. Na, ő is egy karakter lesz a Guardians of Middle-Earthnek, de mellette szintén ma jelentették be Wulfrunt is, aki ugyan nem szerepel az eredeti Gyűrűk Ura-világban, a War in the North játékban azonban igen. Ő egy varázsló Carn Dumból, és természetesen Szauron szolgája.

Assassin's Creed 3 - mi mozgatja Connort?

Erre a kérdésre kapunk választ a játék legújabb előzetesében. Főhősünk múltja, motivációja kerül előtérbe, és lassan tényleg elmondhatjuk, hogy minden napra jut egy újabb Assassin's Creed 3 előzetes.

Elérhető a Carrier Command PC-s demója

Habár már megjelent a Carrier Command: Gaea Mission, a vásárlást halogatók számára meggyőző lehet a ma kiadott PC-s demó. Ebben kettő, kizárólag a demó változat számára készített küldetés található meg, két különböző sziget ostromával. Az elsőben az egyik fejlesztői kommentárjával tanulhatunk kicsit a játékról, majd a másodiknak már megnyílnak a lehetőségeink, és váltogathatunk az egységek irányítása és a taktikai térkép között. A tapasztalatok szerint mindez körülbelül 45-50 perc játékidőt jelent.

Indul a The War Z zárt bétája

A hónap végéig ugyan még várnunk kell, akkor azonban végre elindul a The War Z zárt bétatesztelése. A szint zárt alfateszthet október 15-től férhetnek hozzá a kiválasztottak, bár ez valószínűleg egy elég szűk tábort jelent. Az október 31-gyel induló bétához azok szerezhettek hozzáférést, akik a két elérhető elővételi változat valamelyikére lecsaptak.

Jól fogy a World of Warcraft új kiegészítője

Habár a nyitás után a piaci elemzők gyorsan elkezdték temetni nem csak a Mists of Pandariát, de még a World of Warcraftot is, úgy néz ki, közel sem lett igazuk. A Lazard Capital Markets által a nyitó hétre jósolt 600 ezres eladás helyett 2,7 millió ment el a kiegészítőből, amiben benne vannak a dobozos és az online értékesített darabok is. Az előfizetői tábor pedig közben az aktív 9,7 millióról ismét felugrott kicsivel 10 millió fölé, mindezt még az előtt, hogy a Mists of Pandaria elrajtolt volna Kínában - ahol október 2-től érhető el.

Jövő héten itt az XCOM: Enemy Unknown

A 2K Games úgy gondolta, itt az ideje kiadni az új XCOM launch trailerét, hiszen a játék október 12-én hivatalosan is landol Európában. A megcélzott platformok PC, Xbox 360, és PS3, a régi rajongóknak azonban nem kell félni: a PC-s verzió külön törődést kapott, saját kezelőfelülettel, így nem érheti csorba az élményt

Beszólt a Kickstarre az Angry Birds fejlesztője

A Rovio Stockholm vezetője, Oskar Burman ugyan kedveli a Kickstart, és jó dolognak tartja a segítségével indított játékfejlesztéseket, azonban úgy véli, hogy néhány felajánlott díj a sokat adakozók számára egyszerűen butaság. Konkrétan a Tom Hall és Brenda Brathwaite által indított legutóbbi projektre referált, ahol a fejlesztők felajánlották, hogy a 10 ezer dollárt befektetők számára egy vörös bársonypárnán személyesen adják át a játékot, a kaliforniai Disneyland vörös szőnyegén. Burman szerint ezekkel a "díjakkal" fejlesztők gyakorlatilag magasan fizetett kísérő lányoknak, vagy cirkuszi állatoknak állítják be magukat.

 

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére