Shop menü

APRÓK NAGYBAN - 07.16.

A mai felhozatalból: PC-s Awesomenauts, Metal Gear Solid 5, Darksiders II, Mass Effect 3 és még számos más érdekesség...
Vaffler Dániel
Vaffler Dániel
Aprók nagyban - 07.16.

PC-re is jön az Awesomenauts

A Ronimo Games bejelentette, hogy 2D-s MOBA játéka, az Awesomenauts "nagyon hamarosan" megjelenik PC-re is. Steamen lesz majd megvásárolható, és a Windowsos változatot nem sokkal követi majd a Mac-es is. A készítők elmondása szerint már a zárt bétatesztelés zajlik, így csak hetek kérdése, hogy elénk tudják tenni a végleges terméket.

Darksiders II - felvétel a Comic-Conról

A GameSpot videójában nem csak tetemes mennyiségű Darksiders II-játékmenetet láthatunk, hanem némi beszélgetést is arról, honnan indult a fejlesztés, és hova jutottak végül a készítők. Sajnos a video elején a reklámot nem lehet megúszni, de megéri kivárni:

Metal Gear Solid 5 nem egyenlő Project OGRE

Érdekes pletykák kaptak szárnyra a minap, ugyanis állítólag a Comic-Con alatt feltűnt egy kép, mely azt bizonyítja, hogy Kojima új játéka, a Project OGRE munkanéven emlegetett anyag valójában a Metal Gear Solid 5. Az állítólag kiszivárgott képen ugyanis a játék címe felett az Open Ground Reconnaissance Endeavors (OGRE) felirat olvasható, ami a korábbi Tactical Espionage Action szlogent váltaná. Nos, a Konami rövidre zárta a mókát: Twitteren elárulta a cég, hogy a kép nem igazi, és már beszéltek is az emberrel, aki készítette, és feltette azt a netre.

Galéria megnyitása

Worms Revolution - az osztályok

Az új Worms valószínűleg azért is lesz forradalmi, ahogy azt a neve is állítja, mert a sorozat történetében először most jelennek meg a különböző "karakterosztályok". Ezek közül a soldier felel meg nagyjából a korábbi alap kukacfajtának, rajta kívül azonban elérhető lesz a fürge scout, a fizikailag gyenge scientist, és a nehéztüzérséget képviselő juggernaut. Ezen kívül mindenféle kozmetikai fejlesztést is végezhetünk kukacainkon: megváltoztathatjuk a hangjukat, kalapot és mindenféle játékszert adhatunk nekik. Többek között ezekről is szól a harmadik fejlesztői napló:

Az Activision kényszerítette ki a Wii U Pro Controllerét?

Michael Pachter, a Wedbrush Morgan neves piaci elemzője a Develop konferencián elmondta: az egyetlen ok, amiért a Nintendo elkészítette a maga Xbox 360-hoz és PS3-hoz hasonlatos irányítóját, az Activision nyomása. Habár az Activision hivatalosan nem mondott sem neki, sem másnak konkrétumokat erről, Pachter saját forrásaira hivatkozva állította, az Activision ultimátumot adott a Nintendónak: ha nem lesz rendes kontroller, nem lesz Call of Duty sem a Wii U-n. Pachter szerint egyébként a Wii U bukás lesz: úgy véli a táblakontrollert nem fogják megfelelően kihasználni a játékok.

Gears of War: Judgment - megvan a pontos megjelenés

Éppen csak pár napja árulta el Rod Fergusson az Epictől, hogy a korábban pletykált februári megjelenés helyett márciusban érkezik a Gears of War: Judgment, a Microsoft már be is jelentette a hivatalos dátumot. Ezek szerint a People Can Fly által készített Gears-előzmény március 19-én kerül a boltokba.

Mass Effect 3 - nagyon nehéz a Platinum

Mike Gamble a BioWare-től elmondta, a most megjelenő új, ingyenes Mass Effect 3 DLC-vel bekerülő Platinum nehézségi szint annyira nehéz, hogy még a fejlesztők közül is csak néhányan tudják megcsinálni. Gamble szerint erre azért volt szükség, mert a játékosok sokkal jobbá váltak a Mass Effect 3 megjelenése óta, és kell nekik adni egy kis extra kihívást.

PlayStation All-Stars - újabb három csatlakozó

A Comic-Conon jelentette be a Sony, hogy három újabb karakter csatlakozik a  PlayStation All-Stars felhozatalához. A PlayStation klasszikus játékhőseit összehozó verekedős anyagban elérhető lesz Jak, Daxter, valamint az InFamous főszereplője, Cole is. Kiderült továbbá, hogy a játékot eredetileg Title Fightnak hívták és a Naughty Dog fejlesztette volna, ám mivel túlságosan lefoglalta őket a The Last of Us, végül a projektet átadták a Superbotnak. A bejelentés mellé két új előzetes is érkezett a friss szereplőkről:

 

 

 

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére