Shop menü

APRÓK NAGYBAN - 07.15

Igaz vasárnap van, de mára is készültünk: MoH, Mirror's Edge, Gears of War, Resident Evil 6, Hawken, MK: Legacy Season 2, Sleeping Dogs, PS3 4000...
Csont Szilvia
Csont Szilvia
Aprók nagyban - 07.15

Medal of Honor: Warfighter = BF4 béta

 

Az Originen azt az információt találtuk, hogy a Medal of Honor: Warfighter előrendelése esetén automatikus Battlefield 4 bétahozzáférést kaptok. Az EA még be sem jelentette hivatalosan a játékot, de egyáltalán nem titkolta, hogy már dolgoznak a folytatáson.

 

Azóta az EA is észrevette az apró bakit, így kicserélték egy BF3 Premium bannerre a hirdetést és a Twitteren is reagáltak: "Battlefield 4? Ha nincs fent a Battlefield.com-on, akkor nem hivatalos!".

[bold]

Mirror's Edge 2: Még él a projekt[/bold]

 

Ugyan néma csend honol a kritikusok szíve csücskében elhelyezkedő FPA játék folytatása körül, de az elnök Frank Gibeau nem volt rest feltépni sebeinket és közölni, nem kukázták a franchiset.

 

"Jelenleg nincs mit bejelentenünk. Szeretjük Faith-t és a játékot. Inkább csak az a kérdés, hogy hogyan és mikor hozzuk vissza. Ott van a listán, csak nem döntöttük el melyik csapat ér rá, illetve melyikhez passzol és érti meg kellőképpen."

 

Gears of War: Judgement - Overrun

 

Kijött egy tutorial videó az Overrunhoz, mely egy kompetitív játékmód lesz a Judgementben. A program 2013 márciusában jön Xbox 360-ra. Comic-Con gameplay videóhoz katt.

 

Resident Evil 6 színészgárda

 

A Comic Con-os Resident Evil bemutatón felfedték a szinkron és mo-cap színészek listáját. A játék októberben érkezik PS3-ra és Xbox 360-ra.

[list type="unordered"]

[*] Ada Wong/Carla Radames: Michelle Lee (test), Courtenay Taylor (hang)

[*] Chris Redfield: Reuben Langdon (test), Roger Craig Smith (hang)

[*] Helena Harper: Katherine Randolph (test), Laura Bailey (hang)

[*] Jake Muller: Troy Baker (test, hang)

[*] Leon S. Kennedy: Jason Faunt (test), Matthew Mercer (hang)

[*] Piers Nivans: Kevin Dorman (test), Chris Emerson (hang)

[*] Sherry Birkin: Sara Fletcher (test), Eden Riegel (hang)

[*] Szinkronrendező: Liam O’Brien

[/list]

Hawken webszéria a Warnertől

 

A Mortal Kombat: Legacy élőszereplős filmért is felelős Warner Premiere bejelentette, hogy hozzájuk kerültek a jogok a futurisztikus mechás shooter webszériájának megvalósításához. A Hawkent azzal fogják elindítani, hogy az emberek egy végletekig iparosított bolygón küzdenek a fogyatkozó erőforrások problémájával. A produkció mögött ott áll a Copper Media (Silver Pictures Entertainment divíziója), a Warner Bros. Digital Distribution és a DJ2 Entertainment.

 

Ami a játékot illeti, a Hawken ingyenesen játszható lesz, a béta december 12-én indul a Gaikai hálózatán. Jelentkezés itt.

 

Mortal Kombat: Legacy Season 2

 

A rendező Kevin Tancharoen egy eszméletlen idétlen (a jó értelemben) videóval bejelentette a Mortal Kombat: Legacy második sorozatát és annak szereplőit. Élőszereplős jelenetek nincsenek a videóban, de humor van. Kedvencünk Baraka baba a kések közt! :)

 

Sleeping Dogs: 40 perc gameplay

 

A Videogamernek sikerült rátennie a kezét a United Front hamarosan érkező akció játékára és nem volt rest végigkommentálni egy 40 perces gameplay videót. A Sleeping Dogs augusztusban érkezik PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra (mivel a videó elég sokat mutat, jól gondoljátok meg, hogy végignézitek-e).

 

PS3 4000: az első képek

 

Egy korábban megjelent 'Aprók nagyban' összefoglalónkban már írtunk az új szupervékony PS3 gépek felbukkanásáról, most a PS3trophies oldalán jött róla néhány fotó is. Az oldal szerint a képek az Anateltől származnak, mely egy brazil telekommunikációs cég (@Tecnoblog).

 

Ha minden igaz, akkor a Slim PS3-nál is soványabb új gép három változatban érkezik: 160GB (16-ot írnak az oldalon, de az biztosan elírás), 250GB és 500GB. A Sony várhatóan a jövő hónapban esedékes gamescom-on teszi meg a hivatalos bejelentést.

Galéria megnyitása

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére