Shop menü

APRÓK NAGYBAN - 07.11.

A mai felhozatalból: Halo 4, Final Fantasy XVI, Call of Duty: Black Ops II, Assassin's Creed III: Liberation és sok más érdekesség!
Vaffler Dániel
Vaffler Dániel
Aprók nagyban - 07.11.

BioWare Mythic - új F2P bejelentés holnap

Eugene Evans, az Electronic Arts egyik vezetője elmondta, hogy a BioWare Mythic új free-to-play online játékot jelent be holnap a Develop konferencián. Többet nem árult el, csak annyit, hogy a játék egy klasszikus Electronic Arts-franchise-on alapul.

Halo 4 - Surface-támogatással

Don Mattrick mondta el, hogy a Halo 4 együtt tud működni a Microsoft mostanában bejelentett tabletjével, a Surface-szel. Részleteket egyelőre nem tudunk, de mivel a cég még korábban elárulta, hogy minden first-party cím támogatja majd a SmartGlasst, feltételezhetjük, hogy erről lehet szó.

New Britannia - Richard Garriott új játéka

A legendás Ultima-játékok készítője, Richard Garriott, avagy "Lord British" bejelentette készülő közösségi játékát. A New Britannia cím utalás az Ultimára, de egyelőre még nem végleges. Garriott Portalarium néven futó csapata kapott 7 millió dollárt a fejlesztésre, így az gőzerővel mehet előre. 

Final Fantasy XIV - augusztusban jönnek új információk a 2.0-ról

Az valószínűleg mindenki számára ismeretes tény, hogy a Final Fantasy XIV hatalmasat bukott, aminek a legfőbb oka természetesen magában a játékban keresendő. Éppen ezért a Square Enix, Naoki Yoshida producer-rendező vezetésével elkezdett dolgozni az anyagot teljesen megreformáló és átalakító 2.0-s csomagon, mely azonban jóval lassabban készül, mint azt a rajongók remélték. Yoshida azt ígérte, augusztus közepén kapunk egy újabb, nagyobb adag információt a 2.0-s csomaggal kapcsolatban, onnantól pedig hetente érkeznek majd frissítések a játékhoz, míg eljutunk az az alfa-, majd a bétatesztelésig.

Call of Duty: Black Ops II - előzetesen a főgonosz

Raul Menendez, a Black Ops II főellensége saját előzetest kapott, melyben kicsit jobban megismerhetjük. Raul, habár igazi terrorista, igen-igen népszerű az emberek körében, akik nem is sejtik, mit szabadíthat rájuk. Érdemes megtekinteni, már csak azért is, mert kapunk egy kis ízelítőt a Trent Reznor által írt zenéből.

Visszatér a PSN PLAY nyári kezdeményezés

A Sony bejelentette, hogy idén nyáron is visszatér a PSN PLAY, melynek lényege, hogy amennyiben ebben az időszakban vásárolunk a megjelölt címekből, bónusz pénzt ír nekünk jóvá a Sony, melyet a PSN-en használhatunk el. Ezen kívül, aki az előrendelési időszakban veszi meg a játékokat, még exkluzív XBM-témát is kap, a PSN Plus-tagok pedig 20% kedvezményben is részesülnek. A dolog július 24-től augusztus. 28-ig tart, és a következők a részletek:

[list type="unordered"]

[*]4 PSN PLAY játék után 10 dollár

[*]3 PSN PLAY játék után 6 dollár

[*]2 PSN PLAY játék után 3 dollár

[/list]

A felhozatal pedig a következő:

Július 31: The Expendables 2 (PS3) –  Előrendelés: július 24 – $14.99 ($11.99 a PLUS-tagoknak).

Augusztus 7: Sound Shapes  (PS3/PS Vita) – Előrendelés: július 31 – $14.99 ($11.99  a PLUS-tagoknak).

Augusztus 14: Papo & Yo (PS3) –  Előrendelés: augusztus 7 -$14.99 ($11.99  a PLUS-tagoknak).

Augusztus 21: Counter-Strike: Global Offensive (PS3) –  Előrendelés: augusztus 14 – $14.99 ($11.99  a PLUS-tagoknak).

Peter Molyneux - jó kezekben maradt a Fable

Peter Molyneux az angilai Rezzed-en azt nyilatkozta, nem bánja, hogy elhagyta a Microsoftot és a Lionheadet, főleg azért nem, mert tudja, hogy a Fable jó kezekben maradt: "Amikor legutóbb láttam a játékot, remekül nézett ki, és biztos vagyok benne, hogy a Lionhead egy szép és fényes jövő felé vezeti a címet." Molyneux elmondta, néha gondolkodik azon, hogy ő mit csinált volna másképp a játékon, de jelenleg a saját anyagának fejlesztése annyira leköti, hogy szerencsére nem tud ezen sokat agyalni.

Assassin's Creed III: Liberation - bővített előzetes

Október 31-én jelenik meg PS Vitára az Assassin's Creed III: Liberation, ami ugyan még messze van, de a Ubisoft addig sem hagy minket látnivaló nélkül. Bővített trailer következik.

 

EyeToy Kama Sutra - felvetették a Sonynak

Szakmai nyelven pitch-nek hívják azt, amikor valaki belenget egy ötletet jellemzően valaki olyan előtt, aki azt meg is tudja valósítani. Így járt a Sony is, amikor évekkel ezelőtt egy úriember egy EyeToyra készítendő Kama Sutra-játék ötletével találta be. Pete Smith, a Sony Computer Entertainmenttől elmondta, az ötlet teljesen komoly volt, de persze sosem mentek bele, és egészen eddig óvták is attól, hogy egyáltalán kitudódjon a dolog. Pedig Smith szerint nagyon sok mókás pillanatot szerzett volna az egész: "Hogy mutattuk volna meg a sajtónak? Hogy végezték volna tesztelői munkát a többnyire nagy és szőrös, férfi tesztelőink? Talán szerezhettünk volna celebeket is a játék mellé."

4 milliónál jár a The Witcher

A CD Projekt RED örömmel jelentette be, hogy a The Witcher-franchise, vagyis a játék két része összesen átlépte a 4 millió eladott példányszámot. Adam Badowski, a cég első embere elmondta, nem számítottak rá, hogy a felnőttes témájú, összetett szerepjáték-sorozatnak ennyi rajongója lesz, de örülnek, hogy tévedtek. Úgy gondolja, a játék mindkét része olyan játékipari alkotás, ami minden játékrajongó polcán kötelező elem.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére