Shop menü

APRÓK NAGYBAN - 07.09

A mai felhoztal: Splinter Cell: Blacklist, MoH, Assassin's Creed film, War of the Roses, Injustice:: Gods Among Us, Worms Revolution, Survarium, Guild Wars, Tokitowa.
Csont Szilvia
Csont Szilvia
Aprók nagyban - 07.09

Splinter Cell: Blacklist megjelenés

 

Az Amazon UK listája szerint a Splinter Cell: Blacklist 2013. március 29-én jelenik meg. A megjelenésen túl szerepel az oldalon a limitált kiadás tartalma is, mely szerint a stílusos fém dobozban érkező játékhoz jár egy 5 darabos Upper Echelon ruha szett, egy bónusz küldetés, Upper Echelon szemüveg és egy térkép a játék által érintett harci zónáról. A térkép fizikai formában jön, a többi digitális tartalom természetesen.

 

Medal of Honor: Warfighter MP trailer

 

A játék FB oldalán kihívás elé állították a rajongókat, hogy nyissák ki az új multiplayer trailert (megosztás+lájk), melyben bemutatásra kerül egy új térkép. A cél eléréséhez már nem kell sok (múlt héten indult a kezdeményezés), szóval tessék szépen kattolni és megosztani, ha érdekel titeket a trailer. A Medal of Honor: Warfighter októberben jön PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

 

Fassbender lesz az AC film főszereplője

 

Michael Fassbender nem csakhogy főszereplője, de társ producere is lesz az Assassin's Creed filmnek. Jean-Julien Baronnet, az Ubisoft Motion Pictures feje azt nyilatkozta, hogy Fassbender volt a stúdió első számú választottja az ikonikus kapucnis hős megtestesítésére. Eddigi filmjeivel (Prometheus, X-Men: First Class) bebizonyította számukra milyen sokoldalú és elkötelezett színész.

 

Az Assassin's Creed III (a franchise 5. nagy játéka) októberben jön konzolokra, novemberben pedig PC-re.

 

War of the Roses bétajelentkezés

 

A Paradox Interactive és a Fatshark megnyitotta a jelentkezés lehetőségét a játékosok előtt. Itt tudtok feliratkozni. Ha ezt megteszitek, hős lovagok, akkor a király megdob majd titeket egy URL címmel, amit aztán megoszthattok mindenféle szociális hálózatokon. Ha 5 barátotok kattint a ti egyéni linketekre, hogy feliratkozzon a bétára, akkor a ti helyetek garantálttá válik.

A 15. század Angliájában játszódó akció-játék várhatóan az idei harmadik negyedévben jön ki.

 

Injustice: Superman vs. Flash

 

Majd negyed óra gameplay bemutatót láthattok alant az Injustice: Gods Among Us-ból, mely egy DC licences verekedős játék a Mortal Kombat alkotóitól. A NetherRealm feje, Ed Boon prezentálta a játékot az EVO-n, ha kihagytátok az internetes élő műsort, akkor ajánljuk figyelmetekbe az alanti videót, melyben Superman és Flash mennek ölre. A környezet változik és használható a harcban, a grafikai stílus pedig nem csili-vili rajzfilmes, hanem sötét hangulatú, ahogy azt a NetherRealmtől elvártuk.

 

Az Injustice: Gods Amoung Us 2013-ra várható PS3-ra, Wii U-ra és Xbox 360-ra. Ez lesz az első nem Mortal Kombat játék a stúdiótól.

 

Worms Revolution trailer

 

Megérkezett a harmadik fejlesztői napló a Team 17-től, mely kihangsúlyozza a kukacos játék új tulajdonságait, kezdve a 3D hátterektől, a megújult fizikán át a dinamikus víz megjelenítéséig. A könnyed körökre osztott játékszéria több mint egy tucat részt adott nekünk 1995 óta, kíváncsian várjuk a legújabb iterációt, mely ősszel érkezik PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

 

Survarium fejlesztői napló és koncepciós rajzok

 

A Vostok Games kiadta a második fejlesztői naplót ingyenesen játszható multiplayer címéhez, a Survariumhoz. Mesélnek nekünk a sztoriról, az atmoszféráról és a játszható karakterekről az egyes játékmódokban. Jöttek új művészi rajzok is, ezeket a játék Facebook oldalán nézhetitek meg.

 

Guild Wars 2: 4 lemezre való zene és bétahétvége asurákkal

 

Az ArenaNet és az NCsoft hamarosan érkező MMORPG-jének zenéjét nem más, mint Jeremy Soule komponálja, aki már több tucat videojátékon keresztül hagyott nyomot a szívünkben és a lelkünkben csodálatos zenéivel (Baldur's Gate, Elder Scrolls stb.). A 4 lemezre való anyag a DirectSongon keresztül szerezhető be.

 

Az utolsó bétahétvégén kipróbálhatjátok a mélynövésű asurákat és a faölelgető sylvarikat. Mint tudjátok, eddig csak az ember, norn és charr fajok voltak játszhatóak. A teszt július 20 és 22 között zajlik majd le, a szintkorlát lvl20 lesz az említett karaktereknél. A technikai zseni asurák fővárosa Rata Sum és a Sylvarik erdeje (Grove) is felfedezhetővé válik természetesen. Ezen kívüli újdonság a Guild-Conquest PVP térkép megjelenése.

Galéria megnyitása

A Guild Wars 2 augusztus 28-án jelenik meg, az elővétel már nyitott.

 

Tokitowa nyugati megjelenés

 

Az Imageepoch feje, Ryoei Mikage elejtette, hogy a Tokitowa lehet, hogy végre eltalál felénk is. Egy Twitteres kérdésre azt válaszolta, a projekt halad és a lokalizációs szerződést hamarosan nyélbe ütik. Ha minden jól megy a Namco Bandai fogja nyugaton is forgalmazni a játékot, ahogy tették azt Japánban is.

 

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére