Shop menü

APRÓK NAGYBAN - 07.06

A mai válogatásunk tartalma: Max Payne 3, Sniper: Ghost Warrrior 2, SWTOR, Blizzard évforduló, Of Orcs and Men, MvC, DBZ, Tales of Xilia, One Piece, Ys...
Csont Szilvia
Csont Szilvia
Aprók nagyban - 07.06

Legyél önmagad a Max Payne multiban

 

A Rockstar szeretné lehetővé tenni, hogy bármikor jól képen lőhessétek barátaitokat. Amennyiben felkeltődött az érdeklődésetek, bátran forduljatok pszichológushoz, viszont ha elképedve hüledeztek, tudjátok meg, hogy nem az erőszak és az anarchia eljövetelének prófétái a Rockstar fejlesztői. Az első MP válogatás után még egy esélyt kaptok, hogy megjelenjetek a játékban az avatárok között (egy őszi DLC-vel). A Social Club Multiplayer eseménysorozat mától július végéig tart, heti két alkalommal bukkan majd fel a MP menüben. A kalapba kerülés feltétele egy végigvitel, Social Clubhoz kötött accounttal. További részletek a honlapon (mivel nincs díjazás, magyarok is részt vehetnek).

 

Sniper: Ghost Warrior csúszás

 

A Namco Bandai ismét eltolta a Sniper: Ghost Warrior 2 európai megjelenését. A korábbi dátum augusztus 21-e volt. A shooter jelen állás szerint október 9-én érkezik PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra (@Eurogamer).

Of Orcs and Men trailer

 

A Focus Home Interactive és a Cyanide Studios kiadott néhány új screenshotot és egy trailert a PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készülő Of Orcs and Men-hez. A videó újabb részleteket mutat meg a sztoriból, illetve kicsit közelebb hozza hozzánk az idén szeptemberben érkező akció-szerepjáték univerzumát.

 

[bold]

20 éves a Blizzard[/bold]

 

A világ egyik legnépszerűbb kiadó-fejlesztő cége idén ünnepli a 20. születésnapját. Ebből az alkalomból meghívnak titeket nagy gonddal megalkotott nosztalgia honlapjukra, ahol végigkövethetitek az idővonalukat. Visszatérhettek a gyökerekhez és megismerkedhettek pár kevésbé népszerű vagy elfelejtett próbálkozásukkal is. Annyi biztos, hogy izgalmas utat jártak be és ritka sikertörténet az övék.

 

SWTOR: Tessék költözni!

 

Amennyiben nem volt számotokra elég indok a költözésre, hogy kihaltak a szerverek, akkor a BioWare most egy kis ajándékkal is előállt a részetekre. Ha rászánjátok magatokat a néhány kattintással böngészőben elvégezhető migrációra, akkor kaptok egy kis Gannifari petet és 25 Black Hole Commendation-t, amit kedvetek szerint elkölthettek. Már többszázezren használták ki az ingyenes szerverösszevonások lehetőségét, mi is melegen ajánljuk a számotokra, ha még vannak hosszú távú terveitek a játékkal. Az 1.3-as patch nagyon feldobta, érdemes visszanézni. Részletek a honlapon.

 

Marvel vs. Capcom: Origins megjelenés

 

A Capcom bejelentette, hogy a Marvel Super Heroes és a Marvel vs. Capcom: Clash of Super Heroes-ból álló pakk szeptemberben jelenik meg PSN-en és Xbox Live-on. Az ára 1200 MSP/$14.99/€14.99/£11.99/AUD 23.95 lesz, trailer alant.

Tales of Xillia 2 trailer és Xillia 1 nyugati megjelenés

 

A Namco Bandai kiadott egy újabb "esemény" videót, melyben Ludgert és Elle-t láthatjuk a vonaton. A játék november 1-én jelenik meg a felkelő nap országában. Számunkra ennél fontosabb hír, hogy jövőre kijön az első Tales of Xillia a nyugati régiókban is, és amennyiben jól fogy, számíthatunk a második rész lokalizációjára.

Dragon Ball Z Kinect és Budokai HD kollekció

 

A Namco Bandai két újdonsággal is szolgált a mai napon. Az első a Dragon Ball Z Kinect európai megjelenési dátuma: október 5-e. A másik pedig, hogy kiadják a PS2-es klasszikusnak számító Dragon Ball Z Budokai és Dragon Ball Z Budokai 3 játékokat (a második részt elnyelhette egy fekete lyuk) egybe csomagolva, HD köntösben PS3-ra és Xbox 360-ra. Megjelenés idén télen.

[bold]Once Piece: Pirate Warrior európai megjelenési dátum

[/bold]

A Namco és Koei-Tecmo a tudtunkra adta az Omega Force által fejlesztett One Piece: Pirate Warrior nyugatra érkezésének időpontját, mely nem más, mint szeptember 21-e. A játék három féle formában lesz elérhető: digitális, gyűjtői és normál. A trailerben a Luffy vs Pacifista csatát szemlélhetitek meg.

[bold]

Régikódos a Persona 4 Arena[/bold]

Amennyiben importtal akartátok beszerezni a Persona 4 Arenát, még most mondjátok vissza a rendeléseteket, mert nem fog működni az itteni PS3 és Xbox 360 rendszereteken. Elég szokatlan lépés a kódok alkalmazása, de legalább még időben szólt az Atlus... A kiadó viszont megerősítette, hogy a régió kódok ellenére globálisak lesznek a spin-off játék multiplayer szerverei, szóval bárkivel játszhattok a világon. További rossz hír, hogy az európai megjelenési dátum még mindig nem kapott megerősítést, nem hivatalosan augusztus 31-re mondják.

Ys screenshotok érkeztek

 

A Falcom kiadott néhány új screenshotot a PS Vitára készülő Ys: Foliage Ocean in Celcetához. A képeken több karakter (Leeza, Griselda és Gladis) és helyszín is feltűnik (Kodomo faluja). A játék a tavalyi TGS óta rengeteget fejlődött vizuális szempontból, szóval ha még akkor leírtátok, akkor most érdemes újra vetni rá egy pillantást. A játék szeptember 27-én jön Japánban, nyugati megjelenésről egyelőre nem volt szó. További screenshotok a Gematsun.

Galéria megnyitása

 

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére