Shop menü

APRÓK NAGYBAN - 07.05

A mai terítéken többek között a Transformers, Naruto, Steam Linuxon, új PS3 verzió, Endless Stairs, SimCity Social...
Csont Szilvia
Csont Szilvia
Aprók nagyban - 07.05

Transformers: Fall of Cybertron megjelenés és trailer

 

Az Activision bejelentette, hogy az új Transformers játékot előbb fogja kiadni, mint azt korábban tervezte. Az új dátum augusztus 24. A játék PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra jön. A hír mellett befutott egy új trailer is, melyben Metroplex-szel találkozhatunk.

 

Naruto Shippuden: Masked Man trailer

 

A Namco és a CyberConnect2 kiadott egy új trailert a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3-hoz, melyben láthatjátok Masked Man-t. A játék jövőre jelenik meg Japánban PS3-ra és Xbox 360-ra.

 

JoJo's Bizarre Adventure All Star Battle

 

A Namco Bandai bejelentett egy új PlayStation 3-as játékot az Asura's Wrath fejlesztéséért felelős CyberConnect2-től, mely a JoJo's Bizarre Adventure manga (ez egy ún. Shonen Jump széria) franchise-ra alapoz. Az All Star Battle-t egy sajtókonferencián mutatták be, bár már a hét elején elindítottak neki egy teaser honlapot. A mangának sok rajongója van Japánban, de nyugati lokalizációt nem valószínű, hogy látni fogunk, így ha érdekel titeket, akkor kintről kell majd megrendelnetek.

 

Fúzió: K2 Network + Reloaded

 

Az APB Reloaded MMO kiadásáért felelős Reloaded és a K2 Network egybeolvad. A céget, mely magába foglalja a GamersFirst kiadó címkét is, innentől Reloaded Gamesnek kéretik hívni. Az élre a K2 korábbi feje Björn Book-Larsson (CEO) kerül, további vezetői posztokon Frank Cartwright (COO) ás Rahul Sandil (CMO). Az egyesülés pénzügyi finanszírozója az Arkenstone Investment LLC. További részletek a Gamasutra hasábjain.

 

Linux támogatás Steamhez

 

Gabe Newell nagyon boldog, hogy végre lesz Steam Linuxon is, ezért most már személyesen ő is biztosított minket arról, hogy idén meglesz a fejlesztés. Videó interjú alant.

[bold]

Még vékonyabb PS3-ak jönnek?[/bold]

 

Az FCC oldalára felkerült néhány dokumentum, amik már jelzik, hogy érkezik a PS3 következő változata, a CECH-4001x. Emlékeztetőül az 1000-esek voltak az első PS3-ak, a 2000-esek az újratervezett belsővel ellátott, de még mindig "fat" PS3-ak, míg a 3000-eseket már Slim-ként ismerjük. Az Eurogamer nemrég feldobott egy pletykát, miszerint jöhetnek még vékonyabb PlayStation 3-ak, amiket a Gamescomon jelentenének be jövő hónapban. Nos, a 4000-es széria nem feltétlenül jelenti azt, hogy új házba költözne a konzol, lehet, hogy csupán gyártástechnológia váltás lesz (32nm-es Cell processzor és 28nm-es GPU pl.), de az már így igen valószínű, hogy kapunk egy meglepetés bejelentést a Gamescomon.

 

Hitman: Absulution - Íme Vivica Fox

 

Az IO Interactive kiadott két új videót az új Hitmanhez. Az első az ICA akták széria hármadik része, mely a The Saints bérgyilkos csoport hátterét mutatja be. A második egy interjú a Vivica Fox hangját adó színésznővel. Fox egyébként az előbb említett bérgyilkosok vezetője. A Hitman: Absolution novemberben érkezik.

[bold]

Endless Space trailer[/bold]

 

Az Endless Space a mai napon jelent meg, így elkezdhetitek gyakorolni a felfedezést, terjeszkedést, kitermelést és kiiktatást... miközben végigmentek a sztorin. A 4X stratégiai játék több mint 20.000 regisztrálót vonzott és remek kritikákat kapott a béta szakaszban. Mától elérhető Steamen, GamersGate-en, Amazonon és majd minden nagy PC-s digitális disztribútor kínálatában. A normál verzió $29.99, de találtok majd több extrákkal megtömött ajánlatot is.

[bold]

Vége a SimsCity Social bétának[/bold]

 

Az EA örömmel jelentette be, hogy lezárult a tesztszakasza a játéknak és mostantól előttetek a lehetőség, hogy barátaitokkal játsszátok Facebookon. A játékban a városok fejlődését a Ti döntéseitek határozzák meg (Ti lesztek a polgármesterek), rajtatok múlik hogyan kezelitek a bűnözést, környezetszennyezést vagy megfelelően kezelitek-e a sürgősségi igényeket (Tűzoltók stb.). A közösségi funkcióknak hála kapcsolatban lesztek más városokkal, legyenek azok barátságosak vagy éppen ellenkezőleg. Ezen a linken már kezdhetitek is az építkezést.

God of War: Ascension - Polyphemus a titán

 

A Sony elénk tárt egy új bemutatót a PS Blogon, melyben megismerkedhetünk a küklopsz titánnal, Polyphemus-szal. A nevezett boss-ba egy sivatagos multiplayer pályán ütközhettek bele. Van róla egy csomó koncepciós rajz is a fenti linken, ha nem éritek be a videóval, ne fogjátok vissza magatokat, irány a PS Blog.

 

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére