Shop menü

AGILITY 4-ES SOROZATÚ SSD-K AZ OCZ MŰHELYÉBŐL

Az OCZ lerántotta a leplet negyedik generációs Agility sorozatú SSD-iről, amelyek az Everest 2-es platformra alapoznak.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Agility 4-es sorozatú SSD-k az OCZ műhelyéből
Galéria megnyitása

Az új, Agility 4-es sorozatú SSD meghajtók a Vertex 4-es példányokhoz hasonlóan szintén az OZC új, Everest 2-es SSD vezérlő platformjára alapoznak, ám korábban megjelent társaiknál szerényebb teljesítménnyel, kedvezőbb áron kerülnek majd forgalomba – ahogy az lenni szokott. Az átlagfelhasználókat megcélzó Agility 4-es SSD meghajtók akár 400 MB/s-os adatátviteli sebességet is kínálhatnak, 4K-s véletlenszerű írási feladatok alkalmával pedig akár 85000 I/O műveletet is el tudnak végezni egyetlen másodperc leforgása alatt.

Galéria megnyitása

Az Everest 2-es platform kétmagos SSD vezérlőre alapoz, amely az előző generációs megoldáshoz képest tipikus felhasználás mellett kétszer akkora tranzakciós teljesítményt kínál. A két processzormagra támaszkodó SSD vezérlő ECC támogatást, dinamikus elhasználódás-kiegyenlítést, automatikus adattitkosítást és Indilinx Ndurance 2.0-s támogatást egyaránt kínál, amelyek együttesen hozzájárulnak a meghajtó megbízható, strapabíró működéséhez. Az Indilinx Ndurance 2.0 jóvoltából a NAND Flash memóriachipek gyengeségei hatékonyan kezelhetőek és kiküszöbölhetőek, így élettartamuk jóval a gyártó által eredetileg meghatározott írási/törlési ciklusok száma felett helyezkedik el.

Galéria megnyitása

Az új SSD meghajtók három év garanciával kerülnek forgalomba. Az Agility 4-es sorozatban többféle modellt is találunk, kezdve a 64 GB-os, boot-drive meghajtótól egészen az 512 GB-os, nagy adattároló kapacitást kínáló példányig.

Galéria megnyitása

Az Agility 4-es sorozat tagjai már elérhetőek kereskedelmi forgalomban, az adattárolók legfontosabb tulajdonságait a fenti táblázat összegzi.

Galéria megnyitása

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére