Shop menü

AC: REVELATIONS - THE LOST ARCHIVE DLC RÉSZLETEK

A hamarosan érkező új letölthető tartalom (The Lost Archive) a titokzatos bérgyilkos, vagyis a "16-os tesztalany" (Subject 16) - alias Clay Kaczmarek - életéről szól.
Csont Szilvia
Csont Szilvia
AC: Revelations - The Lost Archive DLC részletek

A hamarosan érkező új letölthető tartalom (The Lost Archive) a titokzatos bérgyilkos, vagyis a "16-os tesztalany" (Subject 16) - alias Clay Kaczmarek - életéről szól. A gameplay olyasmi lesz, mint a Revelations-ből ismert Desmond küldik az Animus mélyén, a széria kedvenc történelem pötyögtető ketyeréjével, hogy szakszerűen fejezzem ki magam. Ennél fogva erős lesz a narratíva szerepe.

A Lost Archive emellett kinyit számos előrendelői bónuszt a Revelations-höz, ami korábban csak néhány kereskedőnél volt az előrendelői ajánlat része a játék bizonyos verzióihoz. Megkapjátok a török bérgyilkos felszerelést, Altair ruháját és Brutus páncélját. A speciális kiadáshoz járó plusz kampány, a 'Vlad the Impaler Prison' szintén elérhető lesz.

Az Assassin's Creed: Revelations - Ottoman Edition a játék GOTY változata, ebben benne van a Lost Archives és a korábban bemutatott multiplayer DLC is. Megjelenés március 30-án. A DLC különállóan már ez előtt két nappal kikerül.

 

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére