Shop menü

A PARADOX BEJELENTETTE A SWORD OF THE STARS II-T

A 2006-os 4X stratégia folytatást kap. Kevés képviselője van a stílusnak manapság, úgyhogy lássuk miket ígérnek.
Svindler ^2
Svindler ^2
A Paradox bejelentette a Sword of the Stars II-t

Nem sűrűn találkozni manapság a 4X stratégia kifejezéssel, ami a felfedezés, terjeszkedés, termelés és pusztítás négyest fedi le angolul (explore, expand, exlpoit, exterminate). Hogy könnyebben be lehessen határolni a stílust ilyen például a következő hónapban új címmel bővülő Total War sorozat vagy a hazai nagy kedvenc az Imperium Galactica. Az első Sword of the Stars még 2006-ban jött ki, majd évente kapott egy-egy kiegészítőt, összesen hármat. Az új epizód tartalmáról amit biztosan tudunk az egyelőre annyi, hogy az első rész frakciói mind visszatérnek, és felfedezhetjük magunknak az ősi Suul’ka fajt is. A Kerberos Productions vezető fejlesztője Martin Cirulis a következőket mondta még a játékról:

„A Sword of the Stars 2 sokkal több lesz, mint egy átlagos folytatás, amiben csak felújítják a grafikát és kapsz egy-két új egységet. E helyett a játékosok inkább egy teljesen új játékra számítsanak, ami az alap SOTS-ban tapasztaltakra épít, de továbbnő azon és sokkal többet kínál stratégiai és játékmenet fronton is.”

Galéria megnyitása

Megjelenésről persze korai beszélni, de valamikor 2011-ben esedékes. A hivatalos oldalon csak a fórumot és a wiki-t érdemes nézegetni, más nem nagyon van.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére