Shop menü

A DIRECTX 11-ES ATI KÁRTYÁK CSALÁDJAI

Az AMD műhelyében már jó ideje készülnek a következő generációs, DirectX 11-es támogatással rendelkező videokártyák, amelyek az EVERGREEN kódnév alatt futnak. Az első terméket az idei Computex alkalmával, még június elején mutatta be a gyártó, pontosabban a szemfüles külföldi kollégák a Computex egyik eldugott részlegében sikeresen lencsevégre kapták az újdonságot.
Víg Ferenc
Víg Ferenc
A DirectX 11-es ATI kártyák családjai

Az AMD műhelyében már jó ideje készülnek a következő generációs, DirectX 11-es támogatással rendelkező videokártyák, amelyek az EVERGREEN kódnév alatt futnak. Az első terméket az idei Computex alkalmával, még június elején mutatta be a gyártó. Pontosabban a szemfüles külföldi kollégák a Computex egyik eldugott részlegében sikeresen lencsevégre kapták az újdonságot.

Galéria megnyitása

A legfrissebb hírek szerint az AMD az EVERGREEN kódnéven kívül egyéb elnevezéseket is fog alkalmazni, amelyek segítségével a különböző kategóriájú kártyákat fogják megjelölni. A kiszivárgott információk alapján nem kevesebb, mint 5 család lesz jelen a piacon.

• Cypress – két darab RV870-es GPU-ból álló csúcskártya;

• Juniper – egy RV870-es GPU-ra épülő termék, amely a középkategória tetejét, csúcskategória kezdetét jelzi majd;

• Redwood – egyetlen RV830-as GPU-t használ és középkategóriás megoldás lesz;

• Cedar – egy RV810 GPU-ra épülő termék, amely a belépő szintű megoldások között foglal helyet;

• Hemlock – erről a családról egyelőre nincs információ.

Az egyes modellek pontos megjelenési dátumával és várható specifikációival kapcsolatban egyelőre sajnos nem szivárogtak még ki információk, de ami késik, nem múlik.

 

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére