Többször is mozog a NieR: Automata

A Platinum Games és az első NieR direktora láthatóan valami jót fog összerakni.

Többször is mozog a NieR: Automata

A NieR volt talán az előző generáció egyik leginkább megosztó játéka: sokan a mai napig imádják az egyedi hangulata és játékmenete miatt, míg mások odáig is elmennek, hogy a világ egyik legrosszabb játékának titulálják.

Ezzel kapcsolatban nem tudunk igazságot tenni, de az biztos, hogy a Square Enix úgy gondolta, megéri elkészíteni a folytatást. A fejlesztést azonban már nem házon belül végzik, hanem inkább megbízták a Platinum Games csapatát. A projektet azonban az első rész direktora, Taro Yoko vezeti.

A 2017 elején megjelenő NieR: Automata három android történetét követi (2B, 9S és A2), akik mindenféle gonosz robot ellen küzdenek egy olyan Földön, ahol már nincs ember - mindenki elmenekült ugyanis a Holdra.

A játékmenet láthatóan igyekszik megőrizni az első NieR alapvetéseit: különös módon vegyíti az arcade játékokra jellemző, a több ezer lövés elkerülésére épülő mozgást és a kombórendszert használó TPS-harcot.

Taro Yoko megerősítette egyébként, hogy egyszerre csak egy karaktert irányíthatunk, és ő jellemzően a főszereplő android lesz, azonban a történet bizonyos pontjain megkapjuk majd az irányítást a többiek felett is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward