Szeptemberben jön a felújított Van Helsing trilógia

A sorozat mindhárom részét megvásárló rajongók számára ingyenes lesz a sok újdonságot tartalmazó újrakiadás.

Szeptemberben jön a felújított Van Helsing trilógia

A NeocoreGames közleménye alapján igen jól teljesít a nemrég trilógiává bővült The Incredible Adventures of Van Helsing széria. A népszerű akció-rpg sorozat részeiből ugyanis több mint egymillió példány kelt el. Ezért a fejlesztők egy különleges, a három játékot egybegyúró kiadással ünneplik meg a sikert.

A The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut címre keresztelt alkotás teljesen ingyenes lesz azok számára, akik mindhárom részt megvették, a többieknek 44.99 dollárt, és gyaníthatóan ugyanennyi eurót kell majd fizetniük érte. A régi-új játékban hat kaszt közül választhatjuk majd ki a nekünk legszimpatikusabbat, és vethetjük bele magunkat a kalandokba. Mivel a Final Cut nem egyszerű újrakiadás lesz, azok számára is tartogat majd meglepetéseket, akik úgy ismerik az egyes pályákat, mint a tenyerüket, nem mellesleg pedig a kasztokhoz tartozó képzettségfák is át fognak alakulni.

Újdonságban tehát nem lesz hiány. Már csak azért sem, mert a fejlesztők feltett szándéka, hogy rendszeres tartalomfrissítéssel különféle kihívásokkal és küldetésekkel szórakoztatják majd a közönséget. A másokkal való játékot kedvelők sem fognak unatkozni, mert négy multiplayer módban, jelesül a 4 fős kooperatívban, a touchdownban, az arenában és a battle royalban tehetik majd próbára a képességeiket.

A The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut a tervek szerint idén szeptemberben érkezik majd, és a hagyományoknak megfelelően a Steamről fogjuk tudni letölteni. Az alkotás első körben csak a Windowst támogatja, de idővel a Mac is követi majd.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward