Star Citizen – ilyen lesz az FPS modul

Fosztogató épp úgy lehet majd belőlünk, mint élsportoló.

Star Citizen – ilyen lesz az FPS modul

Újabb információk láttak napvilágot a Star Citizen FPS moduljáról. A shooter Star Marine címen fog futni, és két oldal közül választhatunk benne: az egyik a törvényen kívüliek, a másik az űr-tengerészgyalogosok. A játék oldalán olvasható, hosszas blogbejegyzéstanúbizonysága szerint a fejlesztők legfőbb célja az, hogy a játékos bármikor és zökkenőmentesen válthasson a két, eltérő játékmód között, mert ez a lehetőség egy új taktikai réteggel gazdagítja majd a programot.

Így egyebek mellett arra is képesek leszünk, hogy átszálljunk egy sérült űrhajóra, és lemészárolva annak legénységét megszerezzük a rajta lévő értékes rakományt. Természetesen némi javítgatás után egy újabb űrbárkával gazdagíthatjuk flottánkat.

Fontos, hogy pacifistább lelkületűek is élvezhetik majd a modul újításait. Akik a galaxis felfedezésében lelik örömüket, a tervek szerint nem csak messziről csodálhatják majd az egyes bolygókat, hanem bármikor le fognak tudni szállni azok felszínére, hogy felmérjék, található-e rajtuk valami, amit jó áron lehet eladni a galaktikus piacok egyikén. Persze azt senki és semmi sem garantálja, hogy az általunk kinézett bolygón nem lesznek majd a felszerelésünkre pályázó kalózok, vagy fosztogatásra és hajólopásra specializálódott játékosok.

Azok pedig, akik vérontás nélkül szeretnék letesztelni, hogy jobbak-e a reflexeik a többi játékosénál, azok a SATA Ball módban tehetik majd próbára magukat. A SATA-ban egy gravitáció nélküli arénában kell majd megszereznünk a labdát és bedobnunk a rivális csapat kapujába. Bár kábító fegyverekkel ideiglenesen le fogjuk tudni bénítani a másik oldalon állókat, a fő hangsúly a taktikus manőverezésen lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward