Overlord: Fellowship of Evil - itt az első trailer!

A multira építő játékban négy karakter közül választhatjuk majd ki a nekünk leginkább tetszőt.

Overlord: Fellowship of Evil - itt az első trailer!

Lehullott a lepel az egy ideje már teaselt, új Overlord játékról. A széria legújabb részének megjelenési dátuma még nem ismert, az azonban biztos, hogy PC-n, Xbox One-on, és PS4-en lesz majd elérhető, és húsz eurót kóstál majd. A fekete humorban gazdag történetet ez alkalommal is a nemrég elhunyt Terry Pratchett lánya, a korábbi részek mellett a Mirror's Edge-et és a Thief, illetve Tomb Raider rebootokat jegyző Rhianna Pratchett írta, így annak minőségére aligha lesz panaszunk.

A Fellowship of Evil címre keresztelt alkotásban ezúttal nem egy gonosz nagyúr, hanem a sötétség négy bajnokának egyike felett vehetjük majd át az irányítást. A célunk magától értetődő módon ismét az lesz, hogy sötétséget, káoszt és pusztulást hozzunk a vidékre. A választható karakterek azonban sajnos első pillantásra nem tűnnek különösebben egyedinek, sőt, kifejezetten közhelyesnek hatnak. Egy brutális harcos, egy sötét erőknek parancsoló nekromanta, egy alávaló törpe zsivány, és egy rossz útra tért elf herceg közül választhatjuk majd ki, hogy kivel is kívánunk a szolgalelkű goblinok gyülevész hordájának élére állni. Az ígéretek szerint a kis szörnyetegek fejleszthetőek lesznek, így megéri majd vigyázni rájuk.

A Codemasters holnapján olvashatóinformációk alapján, bár módunkban áll majd, hogy az egyjátékos mód mellett három társunkkal is belevágjunk küldetésünkbe, az online játszható multiplayer mód egy kicsit különbözni fog a megszokottól. Mivel mindegyik karakter a fekete szíve mélyéig gonosz, egyiküknek sem okoz morális problémát, hogy az előrejutás érdekében borsot törjön kényszerű szövetségesei orra alá, vagy ellopja előlük az ellenfelek legyőzése után kapott zsákmány legjavát. Mindez igen szórakoztatóan hangzik, bár felmerül a kérdés, hogy vajon mennyire lesz működőképes a gyakorlatban. Hiszen, ha a kevésbé szemfüles felhasználóknak tényleg alig csurran-cseppen majd valami, az alighanem sokak kedvét el fogja venni a játéktól.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward