Novemberben jön a Black Ops III: Shadows of Evil

A jelek szerint ezúttal nem csak a zombikkal gyűlik meg a bajunk.

Novemberben jön a Black Ops III: Shadows of Evil

Örülhetnek a Call of Duty és a zombimészárlás rajongói, ugyanis a Treyarch közleménye alapján november 6-án elrajtol a Call of Duty: Black Ops III Shadows of Evil címre keresztelt, túlélésre építő kooperatív játékmódja. A negyvenes évek népszerű noir stílusú detektívtörténeteire hajazó látványvilágú alkotásban négy karakter, jelesül egy bűvész, egy hekus, egy boxoló és egy csodaszép, de veszélyes nő (femme fatale) közül választhatjuk majd ki a nekünk legszimpatikusabb karaktert, és próbálhatunk majd rendet tenni a káoszban, amit egy titokzatos, az árnyakból ténykedő figura fog okozni. Ahogy az a lentebb látható, igen látványos trailerből is kiderül, ezúttal nem csak a zombik miatt kell majd aggódnunk.

A sorozat hagyományainak megfelelően az egyes szereplőknek mind a hangjukat és külsejüket világsztárok fogják kölcsönözni. Nem kisebb személyiségek jönnek majd, mint a Jurassic Parkból ismert Jeff Goldblum, a Másnaposok két részében is szereplő Heather Graham, az Amerika kapitány: Az első bosszúállóban látott Neal McDonough, a Hellboyt megformáló Ron Perlman, vagy a Star Trek: Voyager sztárja, Robert Picardo. A San Diegoban megtartott Comic Con résztvevői ki is próbálhatják majd a Shadows of Evilt.

Az igazi rajongóknak érdemes lesz megfontolniuk a Juggernog Collector’s Edition beszerzését is, amiben az alapjáték mellett egy működő mini-hűtő, egy szezonbérlet, illetve az egyik legnépszerűbb pálya, a Der Rise átirata, a Giant is az övék lesz. Ez utóbbi egyébiránt a Hardened és Digital Deluxe kiadásoknak is a részét fogja képezni. A közlemény egy jótékonysági akcióra is kitér, aminek során a legalább tíz dollárt felajánlók esélyt kapnak majd arra, hogy zombiként bekerüljenek a játékba, illetve hogy együtt ebédelhessenek Mark Lamiaval, a Treyarch stúdióvezetőjével. Az akció augusztus harmincegyedikén fog véget érni, a részletek itt olvashatóak. Mindezeken túl az is kiderült, hogy a a Dark Horse Comics által készített, pár elit katona kalandjait bemutató képregénysorozatot is le fogják leplezni a Comic Conon, és pár szerencsés rajongó haza is vihet majd belőle egy példányt. A képregénysorozat történetét Larry Hama, az ágazat egyik veteránja jegyzi, a rajzolója pedig Marcelo Ferreira. Az első rész november negyedikén fog megjelenni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward