Játék készül A szürke ötven árnyalatából

Az alkotás csak lazán követi majd a regény cselekményét, de a rajongók nem fognak csalódni.

Játék készül A szürke ötven árnyalatából

E. L. James erotikus regényénél kevés megosztóbb irodalmi mű létezik, ám a sikere bírálói szerint is vitathatatlan. A könyv hónapokig kirobbanthatatlan volt a bestseller-listák éléről, a belőle készült film negyven millió dolláros gyártási költségvetés mellett eddig közel ötszázhetven milliós bevételt termelt.

A franchise terjedése úgy néz ki, megállíthatatlan, az írónő ugyanis weboldalán bejelentette, hogy új vizekre merészkedik. A tervek szerint legkésőbb 2016 utolsó negyedévéig piacra dobja az első, regénye alapján készült, öt részesre tervezett játéksorozat első epizódját. Ezt aztán félévente egy-egy újabb rész követi, az első First Sin alcímmel jelenik majd meg.

A játékos egy férfi és egy női karakter közül választhat majd, akiknek külsejét személyre szabhatja, bár a Playstation 4-re tervezett verzióból származó, kedvcsinálóképpen megjelent kép alapján a grafika nem lesz az igazi.

A játék két fő szakaszból áll majd. Napközben egy reklámügynökségnél kell helyt állnunk, különféle feladványok megoldásával, este azonban az erotikáé lesz a főszerep, és BDSM-szeánszokon kell partnereink kedvére tennünk. A játékos eldöntheti, hogy domináns, vagy alávetett szerepet választ majd, így jelentősen megnő a program újrajátszhatósági értéke.

Fontos különbség, hogy míg az irodában FPS-nézetben tevékenykedünk, addig a szexuálisan túlfűtött jeleneknél TPS-módba vált a kamera. Így lényegében, a saját fétis, vagy szadomazo pornófilmünket nézhetjük.

Jones szerint a játék alapára semmiképpen sem lesz több, mint részenként tíz dollár. Ellenben, az érdeklődők mikrotranzakciók keretében új ruhákat, szexuális segédeszközöket, és hasonló kiegészítőket vásárolhatnak majd. Az esetleges platformok kapcsán az írónő megjegyezte, hogy a program PC-n és konzolokon kívül alighanem mobilokra is megjelenik majd...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward