Idő előtt kezdték el árulni a The Witcher 3-at

Több, a játékmenet és a történet egyes fordulatait bemutató felvétel is felkerült a nagyobb videómegosztó portálokra.

Idő előtt kezdték el árulni a The Witcher 3-at

Igencsak zsúfolt hétvégéje volt a CD Projekt RED jogi osztályának. Egy, az Egyesült Arab Emirátusokban működő bolt alkalmazottjainak figyelmetlensége miatt ugyanis pár játékos már szombaton hozzájuthatott a The Witcher trilógia záródarabjának egy fizikai kópiájához. Mivel ezeket a példányokat nem kellett aktiválni az interneten, a vásárlók azonnal neki is kezdhettek a játéknak.

Ez önmagában még nem jelentett volna problémát, csakhogy egyesek ahelyett, hogy otthonuk magányában örültek volna a szerencséjüknek, különféle a játékmenetet bemutató, erősen spoileres videókat töltöttek fel a világhálóra. Ezeknek a levetetése pedig végül nem kevés munkájába került a lengyel stúdiónak.

A Twitchen kívül ugyanis a Youtube-ra és a VGeaksre is felkerültek a történet fordulatait és a program újításait lelövő felvételek. Az incidens után a Twitch hivatalos közleményben adta mindenki tudtára, hogy a megjelenés hivatalos napja, azaz május tizenkilencedike előtt nem engedélyezi, hogy a felületén bárki is közvetítse, ahogy a The Witcher 3-mal játszik.

Nem ez az első eset, hogy a publicitás többet árt a CD Projekt RED-nek, mint amennyit használ. Tavaly ugyanis az új alkotás térképe mellett számos, rendkívül fontos információ is kiszivárgott a játékról. Így aki nem tudott, vagy akart várni, már 2014 júniusának vége óta tudhatja, hogy miként is végződik majd Ríviai Geralt kalandjait bemutató széria.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward