Heti játékmegjelenések - 41. hét

Ha mindig is birodalmi rohamosztagosok, lázadók, zsoldosok, robotok, szörnyvadászok, népvezérek, kalandorok, vagy profi zenészek akartunk lenni, ez a mi hetünk lesz!

Heti játékmegjelenések - 41. hét

A Platinum Games neve már az első, 2009-ben megjelent játékuk, a MadWorld óta egyet jelent a gyors és látványos bunyókkal és a véget nem érő akcióval. Legújabb művük, a cel-shaded grafikájú Transformers: Devastation sem a komoly agymunkát keresők számára készült. A reflexeinket alaposan igénybe vevő beat 'em upban öt különféle erősségekkel és gyengeségekkel bíró autobot, jelesül Optimus Prime, Bumblebee, Sideswipe, Wheeljack és Grimlock felett vehetjük majd át az irányítást, a feladatunk pedig, mint rendesen, most is az alávaló álcák ócskavassá verése lesz.

A taktikus küzdelmek szerelmesei sem fognak szórakozás nélkül maradni. Az általunk is tesztelt, és az utóbbi évek egyik legjobb játékának talált Metal Gear Solid V: The Phantom Pain egy kópiájába beruházóknak ingyen járó Metal Gear Online-ban a jelenlegi konzolgenerációt preferálók 16, az eggyel korábbi mellett kitartók pedig 12 fős multiplayer-meccseken fogják tudni bebizonyítani, hogy ők a legjobbak. A Bounty Hunter játékmódban a rivális alakulat harcosainak megölése vagy elrablása lesz a célunk, a Cloak and Daggerben a csak kábító hatású fegyverekkel rendelkező támadóknak egy lemezt kell majd megtalálniuk és feltölteniük egy számítógépre, miközben a védekező csapat tagjai azon lesznek, hogy az utolsó szálig legyilkolják őket, a Comm Controlban pedig kommunikációs csomópontok körül fog zajlani az akció. A különféle, súlyuk miatt a mozgásunkat lassító fegyverek és egyéb eszközök mellett természetesen a széria védjegyévé lett lopakodásnak és közelharcnak is fontos szerep fog jutni. Így mindig ajánlott lesz fokozott óvatossággal ügyelnünk a környezetünkre, mert ha nem vigyázunk majd, könnyen lehet, hogy kitört nyakkal végezzük.

A héten érkezik az Uncharted: The Nathan Drake Collection is. A kizárólag PS4-re megjelenő, feljavított grafikájú gyűjteményes kiadás beszerzését követően nem csak a merész kincsvadász, Drake első három kalandja lesz a miénk át, hanem a történetét lezáró negyedik felvonás multijának béta-verzióját is kipróbálhatjuk majd december 9. és 13. között.

A bétáknál maradva nem árt észben tartanunk, hogy ha és amennyiben még nem döntöttük el, hogy meg kívánjuk-e venni a Star Wars Battlefrontot, akkor előrendelés nélkül részt vehetünk majd az október 8. és 12. között lezajló, publikus teszten. A részletek ide kattintvaolvashatóak el.

Ha szeretjük a hagyományos fantasyt és a körökre osztott harcrendszerű, agymunkát igénylő csatákat kínáló RPG-ket, akkor a Devils&Demons lesz a mi játékunk. A HandyGames műve mellett voksolók egy nagyívű epikus kaland részesei lehetnek, amiben a jó erőit irányítva kell majd megmenteniük a világot a gonosz mindenre elszánt seregeitől.

Az egy kalandozókból álló csapat helyett inkább emberek millióinak sorsát eldöntő stratégák és népvezérek számára jó hír, hogy a Sid Meier's Civilization: Beyond Earthegy új, Rising Tide címre keresztelt kiegészítővel fog bővülni. Az expanzióban, ahogy az a címből is kikövetkeztethető, az új bolygó víz alatti világait hajthatjuk majd uralmunk alá, és számos egyéb újítás, mint például az átalakult ereklye-rendszer vagy a hibrid egységek mellett négy új frakcióval fog bővülni az amúgy is tartalmas alapjáték.

Mivel ennyi fárasztó küzdelem és kimerítő kaland után szinte biztos, hogy lazítani szeretnénk majd valamivel, listánkat a Rock Band 4 zárja. A Harmonix programjának segítségével szó szerint játszva fogjuk megtanulni a kínálatában szereplő dalokat, az pedig külön jó hír, hogy a korábban megvásárolt hangszer-kontrollerek java része is használható lesz. Megjegyzendő azonban, hogy az Xbox One-on a vezeték nélküli eszközök használatához szükségünk lesz egy adapterre. Hogy mi mivel fog működni , azt itttekinthetik meg az érdeklődők.

A héten megjelenő fontosabb vagy érdekesebb játékok listája az alábbi:

Október 5.

Caffeine (PC)

Október 6.

Read Only Memories (PC)

Metal Gear Online ( PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360)

Sayonara UmiharaKawase (PC)

Devils&Demons (PC)

Skyhill (PC)

Transformers: Devastation (PC)

Rock Band 4 (PS4, Xbox One)

Prison Architect (PC)

Dragon Age: Inquisition Game of the Year Edition (PC, PS4, Xbox One)

Dengeki Bunko: Fighting Climax (PS3, PS Vita)

Super Meat Boy ( PS4, PS Vita)

Október 7.

The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut (PC)

Október 8.

Sublevel Zero (PC)

Keep Talking and Nobody Explodes (PC)

Star Wars Battlefront (publikus béta, október 8. és 12. között) (PC, PS4, Xbox One)

Október 9.

Masochista (PC)

Grand Ages: Medieval (PS4)

Sid Meier's Civilization: Beyond Earth - Rising Tide (PC) (kiegészítő)WRC 5 FIA World Rally Championship (PC)

This Book Is A Dungeon (PC)

Uncharted: The Nathan Drake Collection (PS4)

Transformers: Devastation (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One)

Afro Samurai 2: Revenge of Kuma Volume 1 (Xbox One)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward