Heti játékmegjelenések - 30. hét

Végeláthatatlan jégmezők, sötét erdők és politikai ármányok. A hét kulcsmotívuma a túlélés lesz.

Heti játékmegjelenések - 30. hét

Bár az utóbbi napokban dühöngő embertelen kánikulában sokan a lelki üdvösségüket is eladták volna egy pohár jéghideg vízért, szinte biztosra vehető hogy pár, az ICY világán töltött óra után mindannyian nosztalgiával gondolnának vissza az embertelen hőségre. Az Inner Void nagyrészt kézzel rajzolt, posztapokaliptikus szerepjátékában ugyanis egy fagyhalált elkerülni akaró kompánia vezetőjeként kell helytállnunk a terméketlen és kietlen fehér pokolban. Csakis rajtunk fog múlni, hogy egy rabló-fosztogató csürhe haramiavezéreként próbálunk-e majd életben maradni, vagy valamivel több kompromisszumkészséget mutatva azon leszünk, hogy együttműködjünk egy, vagy több másik csoporttal. Bárhogy is fogunk dönteni, mindig észben kell majd tartanunk, hogy a tetteinknek hosszú távú kihatásai is lehetnek, így érdemes lesz kétszer is megfontolnunk minden lépésünket.

Nem csak a jeges pusztaság didergő és elkeseredett lakóinak sorsát fogjuk tudni egyengetni. A Bits & Beasts fejlesztőinek az A sötét kristályés a Süni a ködben által inspirált, egyedi látványvilágú alkotásában, a Feistben egy minden ízében ellenséges vidéken boldogulni kénytelen erdei állatka felett vehetjük majd át az irányítást. A kis teremtményt irányítva nem lesz egyszerű dolgunk és ha nem fogjuk tudásunk legjavát nyújtani, akkor biztosra vehető, hogy ezernyi veszélynek kitett hősünk egy nála erősebb és aljasabb ragadozó gyomrában végzi majd, vagy pedig egy alattomos csapda fogja kioltani az életét.

Az interaktív dráma-kalandjáték hibrideket készítő Telltale Games rajongói sem unatkoznak majd a héten, hiszen végre meg fog jelenni a Game of Thrones epizódikus formátumú játékváltozatának ötödik része. A széria utolsó előtti, „A Nest of Vipers”-nek keresztelt felvonásában folytatódik a Vörös Nász után igen nehéz helyzetbe került és jócskán meggyengült Forresterek tagjainak túlélésért folytatott harca. Mint ahogy azt már megszokhattuk, ezúttal is több karakter szemszögéből követhetjük majd nyomon a megmaradásáért küzdő ház tagjainak intrikával és veszélyekkel teli kalandjait.

Listánkat a Yasai Ninja zárja. A Recotechnology L. S. könnyed hangvételű, platformelemekkel színesített, a feudális Japán egy alternatív verziójában játszódó hack and slashében döntésünktől függően vagy egy roninná lett hagyma-szamuráj vagy egy nuncsakuval felfegyverzett brokkoli bőrébe bújva kell majd megakadályoznunk egy gonosz hadurat abban, hogy merényletet kövessen el a császár ellen. Célunk eltérése érdekében az utolsó csepp levükig küzdő zöldségkatonák százait leszünk kénytelenek felszecskázni, így az akció hiányára garantáltan nem fogunk panaszkodni.

A héten megjelenő fontosabb vagy érdekesebb játékok listája az alábbi:

Július 21.

Journey (PS4)

Hatoful Boyfriend (PS4, PS Vita)

Tembo the Badass Elephant (Xbox One, PC, PS4)

Game of Thrones Episode 5: A Nest of Vipers (PC)

ICY (PC)

Yasai Ninja (PC, PS4, Xbox One)

Július 22.

Game of Thrones Episode 5: A Nest of Vipers ( PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One)

Július 23.

The Binding of Isaac: Rebirth (Xbox One)

Feist (PC)

Way of the Samurai 4 (PC)

Russian Front (PC)

Game of Thrones Episode 5: A Nest of Vipers (iOS, Android)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward