Heti játékmegjelenések – 2016. 29. hét

A negyvenhetes ezúttal a film és az építőipar területén ténykedik, PS4-re jön a Fahrenheit, az I am Setsuna pedig a klasszikus JRPG-k előtt tiszteleg.

Heti játékmegjelenések – 2016. 29. hét

Változatos hét elé nézünk, az akciódúsabb kikapcsolódást szeretők épp úgy találnak majd az ízlésüknek való elfoglaltságot, mint azok, akik az elmetornákat preferálják. Lássuk hát a kínálatot!

Az epizodikusan megjelenő Hitman egy különleges új résszel fog bővülni július 19-én. A Summer Bonus Episode ugyanis, ahogy a címéből is könnyen kitalálható, nem képezi részét a történetnek, hanem a 47-es két korábbi munkáját élhetjük majd át benne és jól ismert helyszínek némileg átalakított változatain fogjuk tudni levadászni a célpontjainkat. Első áldozatunkat, aki egy nagy költségvetésű sci-fin dolgozó színész lesz, Sapienza városában intézhetjük majd el. Ezt követően Marrakesh egzotikus városába fogunk eljutni, ahol egy építőipari óriáscég a konkurencia számára kémkedő árulóját kell majd megakadályoznunk abban, hogy bárkinek is kiadja korábbi munkaadói féltve őrzött titkait. Lényeges, hogy a két küldetést csakis azoknak lesz módjuk kipróbálni, akik beruháztak a teljes verzióba, vagy az Intro Pack megvásárlását követően megvették az Upgrade Packot is. Ők térítésmentesen fogják megkapni a bónusz tartalmat, míg a többiek egy később megjelenő, harmadik extra misszióval együtt vásárolhatják majd meg a csomagot.

A puzzle-játékok rajongóinak a érdemes lesz egy pillantást vetniük a Human: Fall Flatre. A No Brakes Games művében egy szürreális, de a fizikai törvényeinek engedelmeskedő, nyitott világban oldhatjuk majd meg a különféle feladványokat. Már persze, csak ha kedvünk lesz hozzá, mert lehetőségünk lesz arra, hogy a talányokon való tűnődés helyett inkább tárgyak ide-oda dobálásával, vagy összetörésével múlassuk az időnket. Ezért csakis rajtunk áll majd, hogy mit is fogunk kihozni a környezetből.

Ha szeretjük a régi idők klasszikus JRPG-it, és nem kevés nosztalgiával gondolunk vissza a hőskorra, akkor a Japánban már idén februárban megjelent I Am Setsuna alighanem el fogja nyerni a tetszésünket. A Tokyo RPG Factory korai Final Fantasy epizódok, illetve a Chrono Trigger által ihletett játékából a címszereplő Setsuna történetét ismerhetjük meg. A különleges képességekkel bíró lányra nem vár vidám jövő, mert a népe őt jelölte ki a vidéket rettegésben tartó démonnak szánt engesztelő áldozatul. Mivel rajta múlik, hogy mi lesz a szerettei sorsa, Setsuna nem lázadozik a döntés ellen, hanem társaival együtt útnak indul, hogy szó szerint az élete árán, de teljesítse a kötelességét.

A 2005 fény és mélypontjait bemutató cikksorozatunk második részébennem véletlenül emlékeztünk meg David Cage interaktív filmjéről, a Fahrenheitről, mivel az egyértelműen az esztendő egyik legkellemesebb meglepetése lett. Aki az elmúlt közel 11 év során nem tudta kipróbálni a misztikus hangvételű, háromféle befejezéssel bíró játékot, az most újra kap majd egy esélyt, hogy megtudja, mi késztette arra Lucas Kane-t, hogy leszúrjon egy embert egy étkezde mosdójában. Feltéve, hogy rendelkezik egy PS4-gyel, mert a játék újrakiadása ezúttal erre a platformra jelenik majd meg (de PC-n is beszerezhető a korábbi változat).

Felsorolásunkat a 2015-ben megjelent Cast of the Seven Godsends konzolokra szánt, Redux alcímet kapó változata zárja. A fénykorát a nyolcvanas és kilencvenes években élő, a játéktermek kínálatának nem elhanyagolható részét adó run 'n gun stílus előtt tisztelgő alkotásban Kandar király felett vehetjük át az irányítást, akit csakis az a cél vezérel, hogy kiszabadítsa csecsemőkorú trónörökösét az őt elrabló gonosz Zaraaima császár karmai közül. Kalandjaink során összesen hat, jókora pályát járhatunk be, hősünket pedig nem kevesebb mint harmincöt varázslattal, hét, isteni hatalommal felruházott páncéllal öt fegyverrel és tizenöt, változatos bónuszokat adó kiegészítővel láthatjuk el.

A héten megjelenő fontosabb vagy érdekesebb játékok listája az alábbi:

Július 18.

Army of Tentacles: SDCC 2016 Exclusive DLC (PC) (DLC)

Jacob (PC)

Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered (PS4)

Book Of MerLin (PC)

EARTH DEFENSE FORCE 4.1 The Shadow of New Despair (PC) ( A játékhoz több, a kínálatot új járművekkel és fegyverekkel bővítő DLC érhető el.)

Július 19.

Aegis of Earth: Protonovus Assault (PC)

Strike.is: The Game (PC)

Command LIVE - Old Grudges Never Die (PC) (DLC)

Copter and Sky (PC)

The Eyes of Ara (PC)

Lifeless Planet (PC)

10 Second Ninja X (PC, PS4, PS Vita, Xbox One)

I am Setsuna (PC, PS4)

Ranger of the Jungle (PC)

Empty Horizons (PC)

Neverwinter (PS4)

Hitman Summer Bonus Episode (PC, PS4, Xbox One) (DLC)

Július 20.

House of Snark 6-in-1 Bundle (PC)

A Date in the Park (PC)

Naruto Online (PC)

Zombie Night Terror (PC)

Ninja Pizza Girl (PS4, Xbox One)

The Afterglow of Grisaia (PC)

Cast of the Seven Godsends – Redux (PS4, Xbox One)

Július 21.

Francisca (PC)

Airship Asunder (PC)

Corona Blossom Vol.1 Gift From the Galaxy (PC (Demó)

SUPERFIGHT (PC) ( A játékhoz összesen 5, a kártyák számát bővítő DLC érhető el.)

Demon Hunter 2: New Chapter (PC)

Dreambreak (PC)

Always Higher (PC)

The Land of Eyas (PC)

Shattered Skies (PC)

Go Mission: Space Travel (PC)

Extravaganza Rising (PC)

Monsterville Handbook (PC) (DLC)

Defend Your Crypt (PC)

Defend Your Crypt: Soundtrack + Extras (PC) (DLC)

Spy Chameleon – RGB Agent (PS4, PS Vita)

Július 22.

1 Moment Of Time: Silentville (PC)

Lord Mayor (PC)

Death Road to Canada (PC)

World Of Undead (PC)

Starbound (PC)

Sekwere (PC)

Human: Fall Flat (PC)

Crystal Cosmos (PC)

SweatShop (PC)

Zombie City Defense 2 (PC)

Július 23.

The Away Team (PC)

8DAYS (PC)

Evil Maze Game Gallery (PC)(DLC)

Return Zero VR (PC)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward