Heti játékmegjelenések - 19. hét

A héten kilyuggathatunk pár nácit, gyorsabbnál gyorsabb kocsikat vezethetünk és ha korábban nem tettük volna meg, felszabadíthatjuk Középföldét.

Heti játékmegjelenések - 19. hét

Bár ezen a héten sem bővelkedünk megjelenésekben, azért akad majd pár sokak által várt cím.

A monitor előtt vívott tűzpárbajok szerelmesei alighanem a Wolfenstein: The Old Blooddal töltik majd szabadidejük nagy részét. A tavaly megjelent The New Orderelőzményjátékában ismét az amerikai szuperkatona B. J. Blazkowicz bőrébe fogunk belebújni.

Hősünk ezúttal két, minden korábbinál veszélyesebb küldetés során lesz kénytelen bizonyítani, hogy az átlagosnál jóval keményebb fából faragták. Az elsőben, ami a Rudi Jäger and the Den of Wolves címet kapta, a Wolfenstein kastélyba kell majd behatolnunk, hogy megszerezzük Wilhelm „Deathshead” Strasse tábornok búvóhelyének koordinátáit, amiket egy mindenre elszánt börtönőr mellett kísérleti szuperfegyverekkel felszerelt katonák fognak őrizni.

A történet második fejezetében a The Dark Secrets of Helga Von Schabbs-ban pedig Wulfburg városában leszünk kénytelenek megakadályozni egy okkult ereklyék után kutató archeológust abban, hogy a Harmadik Birodalom hadigépezetének szolgálatába állíthassa az általa talált, misztikus erőknek parancsoló leleteket.

Azoknak sem lesz okuk panaszra, akik ódzkodnak a személytelen tűzfegyverek használatától és jobb szeretik, ha egy megbízható karddal vethetik magukat bele a csaták forgatagába. A héten érkezik ugyanis az általunk a tavalyi év egyik legjobbjának választott Middle-earth: Shadow of Mordor „az év játéka” kiadása. Ez a színvonalas alapjátékon kívül az összes eddig megjelent DLC-t tartalmazni fogja.

A programban Taliont, a csakis a bosszújával törődő kószát irányíthatjuk majd. A férfi idilli életének egyetlen pillantás alatt vége szakadt, amikor családját lemészárolták az orkok, és ő is olyan súlyosan megsérült, hogy csak egy lidérccel kötött alkunak köszönhetően maradhatott életben. A minden szerettét elvesztő harcos szeme előtt a feltámadása után csakis egy cél lebeg: Szauron elpusztítása.

Ahhoz azonban, hogy megmárthassa pengéjét a zsarnok éjfekete szívében, előbb el kell érnie, hogy a rettentő erőknek parancsoló mágust szolgáló orkok hordái többé ne engedelmeskedjenek uruknak. Ennek pedig csakis egyetlen módja van: az egyes osztagok élén álló kapitányok kivégzése, és egy velünk szövetségre lépő szörnyeteggel való lecserélése. Azonban, Talionnak óvatosnak és megfontoltnak kell majd lennie, mert ha valamelyik célpontja esetleg túléli a vele való összetűzést, még inkább megerősödik.

Az autóversenyek szerelmesei már jó ideje várják a Project CARS debütálását. Az egyebek mellett a Need for Speed: Shiftet, illetve annak folytatását is jegyző Slightly Mad Studios gyönyörű grafikájú szimulátora ugyanis nem kevesebbet ígér, mint hogy a valaha volt legváltozatosabb ilyen témájú játék lesz, és számtalan különféle motorsportot ki lehet majd benne próbálni.

Fontos azonban, hogy bár a CARS készítői állításuk szerint komoly hangsúlyt helyeztek arra, hogy az egyes járművek fizikája valósághű legyen, a különféle beállítások segítségével módunkban áll majd némileg könnyebbé tenni a kocsit irányítását.

Végezetül, listánkat a Selfie: Sisters of the Amniotic Lens címre keresztelt alkotással zárjuk. A Rail Slave Games fejlesztői által történet-orientált, pszichedelikus élményt nyújtó, valamint MMO és közösségi funkciókat is tartalmazó „nem-játékként” definiált program nagyobb erőssége a jelek szerint az énekes-zeneszerző Jarboe által jegyzett muzsikája lesz.

A héten megjelenő, fontosabb vagy érdekesebb játékok listája tehát az alábbi

Május 4.

Aspectus: Rinascimento Chronicles (PC)

Május 5.

Apollo4X (PC)

Wolfenstein: The Old Blood (PS4, Xbox One, PC)

Május 6.

High Strangeness (PC)

Május 7.

Project Cars (PS4, Xbox One, PC)

Sym (PC)

Május 8.

Selfie: Sisters of the Amniotic Lens (PC)

Terraform (PC)

Middle-earth: Shadow of Mordor Game of the Year Edition (PS4, Xbox One, PC)

Slice Zombies (Xbox One)

Május 9.

The Reject Demon: Toko Chapter 0 — Prelude (PC)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward