Goetia - Kipróbálható kalandjáték a Kickstarteren

Elég bátor vagy, hogy kiderítsd, mi történt veled?

Goetia - Kipróbálható kalandjáték a Kickstarteren

A francia Ynnis Interactive fejlesztői egy egyedi hangulatvilágú játék tető alá hozásához kérik az ilyen témák iránt fogékony játékosok segítségét. A Goteiabana játékos a tizenkét éves korában jobb létre szenderült Abigail bőrébe bújhat, pontosabban a szellemeként manifesztálódhat a játékban.

A lány közel negyven évvel a halála után, a második világháború közepén tér vissza a másvilágról, és az első sokk után családja birtoka felé veszi az irányt. Ám itt sem lel megnyugvásra, sőt helyzete még inkább kétségbeejtő lesz. Rokonai sehol sincsenek. A ház láthatóan évek, ha nem évtizedek óta lakatlan, és a környék is teljesen kihalt. Az érthető okokból zavarodott Abigailnek össze kell hát gyűjtenie minden bátorságát, hogy kiderítse, miért halt meg annak idején, mi az oka annak, hogy épp most kellett visszatérnie az élők világába, és hogy vajon mi történt sötét praktikákat űző családja tagjaival.

Az ígéretek szerint a Goteia nem csak a hangulatával nyűgözi majd le a point and click műfaj szerelmeseit. Igényes, aprólékosan kidolgozott és többféle módon megoldható fejtörőket kapunk majd, amiknél jó hasznát vesszük a főhős számára is ismeretlen szellemképességeinek. A több mint kilencven helyszínből álló játéktér elég nagynak ígérkezik ahhoz, hogy hosszú órákon keresztül lekösse azokat, akik egy kis borzongásra, és agytornára vágynak.

A készítők szándékának komolyságát jól mutatja, hogy a közösségi finanszírozást igénybe vevő alkotók jelentős részével ellentétben nem csak pár koncepciórajzot, és képernyőmentést osztottak meg a közönséggel, hanem egy angol, és francia nyelven kipróbálható demót is. Tehát már a pénzgyűjtés előtt elkezdtek dolgozni a programon, és jó eséllyel be is fejezik majd azt, ha rendelkezésükre állnak a megfelelő források. A nagyjából egy órányi játékidőt kínáló programrészletben az elhagyatott, ősi titkoktól terhes Blackwood uradalom pár szobáját járhatjuk be.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward