Diablo 3: Ezt hozza majd a 2.30-as patch

A népszerű hack and slash sok új elemmel fog bővülni a jövőben. Az igazán bátrak és felkészültek egy különleges ereklyével lesznek gazdagabbak.

Diablo 3: Ezt hozza majd a 2.30-as patch

Hamarosan elérhető lesz a PTR-szervereken a Blizzard népszerű hack&slashének 2.30-as verziószámú frissítése. Ezért a Blizzard összefoglalta, hogy mire is számíthatnak majd a játékosok. A legfontosabb és legtöbbek által várt új elem alighanem a Ruins of Sescheronnak keresztelt zóna lesz. A barbárok lakta, jeges-zimankós vidéken korábban soha nem látott ellenfelek ellen fogjuk tudni felvenni a harcot és a Kanai király elveszettnek hitt sírját is kifoszthatjuk majd.

Amennyiben sikerrel fogjuk venni az ezernyi veszélyt rejtő kripta kihívásait, egy új ereklyével, a Kanai kockájával leszünk gazdagabbak. Ez a hatalmas erejű mágikus eszköz lehetővé fogja tenni, hogy kivonjuk a legendás tárgyakból a különleges képességeiket és passzív képzettségként használjuk azokat. Magától értetődő módon a frissítéssel új mágikus fegyverek és vértek is felkerülnek majd a véletlenszerű zsákmányok listájára. A tárgykészítés is le lesz egyszerűsítve, hogy könnyebben menjen a fejlesztés, az Adventure Mode-ból pedig ki fogják venni a Realm of Trialst.

Azonban, összességében a játék a tervek szerint keményebb lesz, mint korábban. Egyfelől, aki akarja, új nehézségi fokozatokon is ki fogja tudni próbálni magát. A Torment 7, 8, 9 és 10 nehézségi szintek minden korábbinál gyilkosabb csatákat kínálnak majd. Másfelől, az XP-osztás rendszere is meg lesz változtatva. A nehezen legyilkolható lényekért nagyságrendekkel több tapasztalati pont jár majd, mint azokért, amiket két-három kattintással ki fogunk végezni. Fontos, hogy ezek az újítások jelenleg még csak a PC-s változatot érintik, de nem elképzelhetetlen, hogy a PS4-re és Xbox One-ra kiadott variánsoknál is életbe fognak lépni.

Az újdonságok teljes listája ide kattintvaolvasható el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward