Destiny: The Taken King információk érkeztek

A negyven dollárba kerülő kiegészítő raidjében Crota apja ellen kell majd felvennünk a harcot.

Destiny: The Taken King információk érkeztek

A Kotakujóvoltából több érdekességet is megtudhattunk a Destiny legújabb, The Taken King expanziójáról. A legfontosabb információ, hogy a kiadó tervei szerint a kiegészítő szeptember tizenötödikén fog debütálni, az ára pedig negyven dollár - és gyaníthatóan ugyanennyi euró - lesz. A The Taken King tehát egyáltalán nem lesz olcsó, hiszen a The Dark Below és a House of Wolves összesen kerültek ennyibe.

A megjelenési dátumon és az áron kívül természetesen az újításokról is lehullott a lepel. Magától értetődő módon számos új PvP arénával, illetve Strike-küldetéssel leszünk gazdagabbak, ráadásul valamennyi kaszt egy új alosztállyal, valamint egy elementális képességgel fog bővülni.

A Warlockok elektromos vihart tudnak majd idézni, a Hunterek a void sebzést okozó gravity bownak örülhetnek, a Titánok különleges támadása pedig a tűz erejével pusztító flaming hammer lesz. Mindezeken túl egy új raiddel is próbára tehetjük majd a képességeinket, amiben Crota apja, a bosszúra szomjazó Oryx és az ő félelmetes, Taken-nek nevezett serege ellen fogunk hadba vonulni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward