Cloud Imperium Games: Minden rendben van a Star Marine-nal!

A cég közösségi igazgatója tisztázott pár, a Star Citizen FPS-modulja körüli félreértést.

Cloud Imperium Games: Minden rendben van a Star Marine-nal!

Újabb fórumbejegyzésttett közzé Ben Lesnick, a Cloud Imperium Games közösségi igazgatója. Az apropó ezúttal a Star Citizen FPS-moduljának, a Star Marine-nak csúszása volt. A szakember szerint pár hatásvadász mondat komoly károkat okozhat a játéknak, ezért nem árt tisztázni a fogalmakat.

Lesnick mindenek előtt határozottan leszögezte, hogy a Star Marine nem lett „bizonytalan időre elhalasztva”, ahogy azt a sajtó java része megírta, csak még nem döntötték el, hogy mikor is jelenjen meg. Szerinte ez nem csak holmi játék a szavakkal, hanem valódi és lényeges különbség, mert a „bizonytalan időre való elhalasztás” könnyen azt a képzetet keltheti az érdeklődőkben, hogy a CIG egyszer és mindenkorra leállt a fejlesztéssel.

Lesnick ezen kívül azt is kikérte magának, hogy bárki is „űr-CoD-ként” hivatkozzon a stúdió alkotására, mert szerinte ez degradáló és sokan azt hihetik, hogy nem egy, a játék szerves részét képező funkcióról van szó, hanem egy a trendek miatt kényszerből beletett, kétes nívójú függelékről.

Bár a közösségi igazgató nyilatkozata első olvasásra könnyedén okoskodásnak, vagy a szavakon való felesleges lovagolásnak tűnhet, ha alaposabban megvizsgáljuk a helyzetet, rájöhetünk, hogy jó okkal igyekszik minél pontosabban fogalmazni. A Star Citizen ugyanis a közösségi finanszírozás ereje nélkül sehol sem lenne, és ha a felületesen tájékozódó rajongók téves információk alapján megvonják tőle a bizalmukat, akkor könnyedén megeshet, hogy soha nem készül el a végleges verzió.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward