Battlefield: Hardline - gondok vannak az indulással

Nem ismétlődött meg a Battlefield 4 fiaskója, de az indulás távolról sem zökkenőmentes.

Battlefield: Hardline - gondok vannak az indulással

A Battlefield 4 startja az egyik legkatasztrofálisabb volt a játékipar történelmében. Az Electronic Arts illetékesei hosszú hónapokon keresztül arra kényszerültek, hogy kis túlzással élve, majdnem minden nyilvános felszólalásukkor elnézést kérjenek a játszhatatlan és élvezhetetlen FPS súlyos technikai hibáiért. A kiadóóriásnak a bíróságon is meg kellett védenie magát, mert több per is indult ellene azzal a váddal, hogy tudatosan félrevezette a befektetőket a BF 4 minőségével, és a várható haszonnal kapcsolatban. A pert ugyan megnyerték, de a gyalázatos indulás jókora lyukat ütött az amúgy is felemás megítélésű vállalat renoméján.

A cég szerencsére úgy néz ki, hogy tanult a leckéből, és Battlefield: Hardline-al technikai szempontból nincsenek gondok. Azonban, a játékosok öröme ennek ellenére sem lehet felhőtlen. Ez alkalommal nem a fejlesztők kontármunkája miatt, hanem pár script kiddie mesterkedésének köszönhetően jelentkeztek fennakadások. A túlterheléses támadások jelenleg csak az Xbox One felhasználók szórakozását keserítik meg, tehát nem beszélhetünk globális, minden platformot érintő problémáról. A készítők a játék Twitter-oldalán tudatták a játékosokkal, hogy már gőzerővel dolgoznak az önjelölt „hackerek” szarvának letörésén.

Viszont, a program európai megjelenése utáni gondok már valamivel komolyabbnak tűnnek. Sorra érkeztek olyan üzenetek a felháborodott PS4 és Xbox One tulajoktól, hogy a szerverek túlterheltsége miatt nem tudnak egyikre sem csatlakozni, így képtelenek kipróbálni a multit.

Ti tapasztaltatok bármiféle problémát játék közben?

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward