Aprók nagyban - 2015. 11. 06.

Itt a BlizzCon, így már csak a Warcraft-film több mint két perc hosszúságú trailere miatt is megéri kattintani! A CoD rajongóknak viszont még éveket kell várniuk.

Aprók nagyban - 2015. 11. 06.

Elstartolt a BlizzCon

A cím önmagáért beszél, kezdetét vette az év egyik legnagyobb játékshowja, reméljük, hogy a Blizzard meg tud majd minket lepni valamivel...

Megérkezett a hivatalos Warcraft trailer

Alighanem ezekben a pillanatokban felnőtt Warcraft és WoW játékosok tízezrei kénytelenek megmagyarázni életük párjának, a szüleiknek, vagy a gyermekeiknek, hogy mi volt az az izgatott, fejhangú sikoltás, amit több mint két percig hallattak, a szomszédok legnagyobb örömére.

Filmsorozat lesz a Call of Duty-ból?

Bár Bobby Kotick 2013-ban egy, a New York Timesnek adott interjújában kerek-perec kijelentette,hogy mindenki felejtse el, hogy a CoD-ból valaha is film készül, a jelek szerint a vezérigazgató meggondolta magát. Az Activision Blizzard ugyanis egy új osztállyal bővül majd, ami egy Skylanders-rajzfilmsorozat tető alá hozása mellett a Call of Dutyt is fel fogja dolgozni. Jelenleg még nem tudni, hogy sorozat, vagy film készül-e majd a cég boszorkánykonyhájában, de nem lenne túl meglepő, ha a TV mellett a mozivásznakat is megpróbálnák meghódítani az adaptációkkal. Ennél többet nem tudni a vállalat terveiről így a formátum mellett az sem világos, hogy vajon egy teljesen új történetet ismerünk-e majd meg, tehát lényegében csak a címet veszik kölcsön, vagy valamelyik játék sztorija lesz a kiindulópont. Az viszont biztos, hogy csak 2018/19 környékén lesz konkrét, a nagyközönség elé tárható eredménye a filmes részleg munkálkodásának.

Most megéri a GOG-on vásárolni

A tegnapi nap folyamán kezdetét vette a GOG Big Fall Sale. A november 15-ig tartó leárazás során akár kilencven százalékos kedvezménnyel is hozzájuthatunk egyes címekhez, illetve a különféle tematika szerint összeállított csomagokat is jóval olcsóbban tudhatjuk a magunkénak. A felújított Baldur's Gate 1-2 és az Icewind Dale például most 54,57 euró helyett csupán 18,27-ért lehet a miénk és a hét kiváló FPS-t tartalmazó Shooters Supreme is csupán 22,83 eurót kóstál, holott a hét program együttes ára normális körülmények között 69,13 lenne.

Fontos, hogy az akciók csak limitált ideig érvényesek, így ha megakad valamin a szemünk, akkor érdemes minél előbb lecsapni rá. Ezen kívül azt is érdemes észben tartanunk, hogy ha elég pénzt hagyunk a CD Projekt által üzemeltetett oldalon, akkor amennyiben az összesített költésünk elér egy bizonyos szintet, akkor az összeg nagyságától függően ajándékba megkapjuk a System Shock 2, a Chronicles of Riddick vagy a Banished egy virtuális kópiáját.

Itt a The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut

Több mint egy hónapnyi csúszást követően a mai napon végre megjelent a The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut. A NeoCore Games a Van Helsing trilógiájának feljavított grafikájú és némileg kibővített játékmenetű újrakiadása egyetlen fillérjébe sem kerül azoknak, akik rendelkeznek a három alapjátékkal, a többiek pedig a megjelenés hetén húsz százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a szörnyvadász küzdelmeit és kalandjait bemutató művet.

Késik a Battleborn

Bár a tervek szerint már 2016. február 9-én élvezhettük volna a Gearbox MOBA-FPS hibridjét, a 2K kiadó közleményének értelmében közel három hónappal többet kell várnunk a huszonöt, eltérő képességű bajnokot felvonultató programra. Az új megjelenési dátum 2016.05.03.

Nincs szerencséje a bejelentésekkel a Blizzardnak

Bár az ismert mondás szerint nem lehet kétszer belelépni ugyanabba a folyóba, a Blizzardnak sikerült a bravúr, mert az Overwatch után a World of Warcraft: Legion megjelenési dátuma is előbb kikerült a vártnál. Azt, hogy vajon a fejlesztő-kiadó marketingesei állnak-e a dolgok hátterében, vagy a világ egyik legsikeresebb játékipari cégénél uralkodik akkora káosz, hogy az illetékesek egy kép publikálásának dátumát nem tudják megfelelően beállítani, inkább jobb nem firtatni. Egy dolog azonban biztos: a Legion a csapat tervei szerint legkésőbb jövő év szeptember 21-én jelenik majd meg, a hagyományos kiadás ára pedig 49.99 dollárba és gyaníthatóan ugyanennyi euróba fog kerülni. Aki megteheti, hogy egy kicsit mélyebben nyúljon a zsebébe, annak érdemes lesz elgondolkoznia a 69.99 dollárba kerülő deluxe változaton, amihez egyebek mellett egy pet és egy hátas fog járni. Az előrendelők ezen felül egyből a századik szintre húzhatják majd fel egy karakterüket és a démonvadász hőskasztot is előbb fogják tudni kipróbálni, mint azok, akik csak tényleges kiadást követően adnak ki pénzt az új expanzióra.

Gondok az Xbox One-os Fallout 4-gyel

Világszerte játékosok milliói várják, hogy belevethessék magukat a posztapokaliptikus Boston veszélyekkel és kalandokkal teli világába. Az Xbox One tulajdonosok viszont nem árt, ha különösen óvatosan járnak el. Azok az előrendelők ugyanis, akik október 27-e előtt töltötték le Bethesda RPG-jét, könnyen lehet, hogy valójában nem is a játékot rakták fel a konzoljukra. Az Instant On opciót nem használók tehát feltétlenül kövessék a készítők honlapján olvasható iránymutatást, nehogy kellemetlen meglepetés érje őket a nagy napon.

Egy ideig nem lesz új Hidetaka Suehiro játék

A leginkább a szélsőségesen megosztó Deadly Premonitionről és az általunk is tesztelt és igencsak ajánlottD4: Dark Dreams Don't Die-ról ismert rendező, Hidetaka Suehiro egy időre abbahagyja a játékfejlesztést. A szünet oka sajnos az, hogy az ágazati veterán reaktív hipoglikémiában szenved, azaz az étkezéseket követően rendellenesen leesik a cukra. Mindez alaposan megviseli a szervezetét, emiatt úgy döntött, hogy az elkövetkezőkben a karrierje helyett inkább a gyógyulására fog összpontosítani.

Új Star Wars Battlefront videót töltöttek fel

Új videó érkezett a Star Wars Battlefronthoz. A Sky Ash nicken futó felhasználó által készített felvételen számtalan egyéb érdekesség mellett Leia, Palpatine császár és Boba Fett is felbukkan.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward