Aprók nagyban - 2015. 09. 03.

Falloutos Monopoly érkezik, itt a GTA-dráma első trailere, problémás az MGS5 online módja.

Aprók nagyban - 2015. 09. 03.

Nincs minden rendben az Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain körül

Bár az első értékelések szerint Hideo Kojima közel harminc éves történelemre visszatekintő játéksorozatának legújabb része pontosan úgy sikerült, ahogy az elvárható egy ilyen patinás széria esetében, a felhasználók mégsem lehetnek maradéktalanul boldogak, mert gyakoriak a kapcsolódási problémák. Ezért, bár a Konami elmondása szerint a munkatársaik már dolgoznak a hibák kijavításán, egy ideig még mindenki jobban teszi, ha inkább az offline sztorimódba veti bele magát.

Falloutos kiadás érkezik majd a Monopolyhoz

Novemberben nem csak egy új résszel, hanem egy saját Monopoly-variánssal is bővülni fog a Bethesda népszerű posztapokaliptikus franchise-a. A táblás változat Zelda, Halo, Pokemon és Mass Effect sorozatokra építő társasjátékokat is jegyző USAopoly cég alkalmazottjainak keze munkáját fogja dicsérni. Ennél közelebbit sajnos még nem tudunk róla, így az sem világos, hogy az európai érdeklődők pontosan hogyan is juthatnak majd hozzá egy példányhoz. Mindenesetre, őszintén reméljük, hogy ez a variáns nem NCR-dollárokkal, hanem különféle címletű kupakokkal érkezik majd.

Jövőre is bővülni fog a Mortal Kombat X

A Mortal Kombat X 2016-ban is bővülni fog – adta hírül a népszerű verekedős játék kiadásáért felelős Warner Bros. Interactive Entertainment. A véres kivégzésekben tobzódó programhoz a jövő év első felében mindenképpen érkezik majd egy, a küzdelmeket négy új harcossal színesítő DLC, de számos új pályát és alternatív skint is megvásárolhatnak majd a rajongók. Hogy pontosan kik lesznek az új viadorok, azt még hivatalos forrásból nem erősítették meg, de a jól értesültek szerint Baraka, Noob Saibot, Frost, Rain, Fujin vagy Bo Rai Cho játszhatóvá tételére a legnagyobb az esély. Mások azonban azt tartják valószínűnek, hogy két-három régi szereplő tér csak majd vissza és legalább egy, más franchise-ből érkező harcost mindenképpen be fognak tenni a pakkba. Egyes források szerint a vendégszereplő az Arnold Schwarzenegger fizimiskájával bíró T–800-as Terminátor lesz, de ezt, mint ahogy a többi karakter nevét is, illik némi szkepticizmussal kezelni.

Cliff Bleszinski szerint nem kell félni a free-to-playtől

Ugyan Cliff Bleszinski legújabb játéka, a jövőre érkező LawBreakers igen ígéretesnek tűnik, sok érdeklődőből zsigeri ellenkezést váltott ki, hogy a kooperatív lövölde free-to-play modellel próbál majd kihasítani magának egy szeletet az egymás elleni csatákra építő online címek tortájából. Bleszinski az elmondása szerint teljesen tisztában van azzal, hogy egyes körökben a F2P ocsmány szitokszónak számít, ennek határozottan leszögezte, hogy a jövőben nem kíván a megszokott értékesítési modellel bíbelődni. A dizájner azt is megjegyezte, hogy nem a mobilra megjelent címek java részénél jelentkező gátlástalan pénzlehúzás lesz a fő a célja, hanem hogy egy ésszerű, sokak tetszését elnyerő rendszerrel egy stabil rajongóbázist építsen ki.

Blood Bowl 2 – Skavenek a törpék ellen

Új, játékmenetet bemutató videó érkezett a hosszas csúszás után elvileg a hónapban megjelenő Blood Bowl 2-höz. A jelek szerint a nálunk Vérfoci néven hódító táblás stratégiai játék digitális változatának második részében is teljesen elfogadható taktika lesz, ha a labda helyett inkább a másik csapat tagjaira fókuszálunk majd és azon leszünk, hogy lehetőség szerint egyikük se hagyja el nyolc napon túl gyógyuló sérülések nélkül a pályát.

Megjelent a Shower With Your Dad Simulator 2015: Do You Still Shower With Your Dad

Van amikor az embernek nehéz szavakba öntenie a gondolatait. A tegnapi nap során megjelent Shower With Your Dad Simulator 2015: Do You Still Shower With Your Dad kapcsán is számtalan dolog tódul majd az elménkbe, főleg, ha megnézzük az alkotás trailerét. A marbenx a szó igen tág értelmezésével akár játéknak is nevezhető művében ugyanis az a feladatunk, hogy együtt zuhanyozzunk az édesapánkkal. A nem túl meglepő módon pixeles retro-grafikával bíró cím mindössze 99 eurocentért lehet a miénk, és a megvásárlása után három eltérő játékmódban tehetjük próbára magunkat benne.

A Borderlands is futni fog Xbox One-on

Novembertől új korszak kezdődik az Xbox One életében, mert a konzolon futni fognak egyes, Xbox 360-ra megjelent programok is. Most már biztos, hogy aki akar, az az eredeti Borderlands-szel és annak valamennyi kiegészítőjével is játszhat majd a Microsoft legújabb játékgépén. Fontos, hogy nem csak a mentéseinket vihetjük majd át, és természetesen a co-op multit is kedvünkre fogjuk tudni nyüstölni.

Free-to-play lesz a Wildstar

Már jó ideje tudni lehet, hogy a Wildstar üzleti modellt fog váltani, de a pontos időt mindeddig nem tudtuk. A legfrissebb információ szerint az MMORPG szeptember 29-étől, Wildstar: Reloaded címmel folytatódik tovább. A régi-új játékban az ígéretek szerint alaposan megváltozik majd a karaktergenerálás, igényesebben kidolgozott labirintusokban fogunk tudni kalandozni és a tárgyalkotás is igényesebb lesz. A változások teljes listája ide kattintva érhetőel.

Itt a GTA-dráma első trailere

A fél perces videóból ugyan sok nem derül ki, de az biztos hogy az első GTA körüli felhajtást bemutató, szeptember tizenötödikén debütáló Game Changer nem csak a játékosok körében lesz beszédtéma.

Dan Bull a Mad Maxről rappel

Dan Bull egyike a videojátékokra és a hozzájuk kapcsolódó szubkultúrára specializálódott előadóművészeknek. Az Egyesült Királyságban született Bull rendszerint különféle programokról szokott rappelni, de felbukkant már az Epic Rap Battles of History sorozatban is. Ezúttal a nemrég megjelent Mad Max ihlette meg.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward