Aprók nagyban - 2015.07.03.

Nem hagyományos DLC lesz a The Taken King, nem a Rocksteady készítette az Arkham Knight első letölthető tartalmát, F1 2015 trailer érkezett.

Aprók nagyban - 2015.07.03.

Július végén jön a Victor Vran végleges verziója

Július huszonnegyedikén érkezik a Victor Vran. A leginkább stratégiai játékokat jegyző, a Tropico harmadik, negyedik és ötödik részét is tető alá hozó bolgár Haemimont Games akció-szerepjátékának különlegessége, hogy hiányzik belőle a Diablo-klónoknál szinte elmaradhatatlan kasztrendszer.

Hősünket így különleges kártyákkal, speciális tulajdonságokat nyújtó démoni erőkkel és természetesen a különféle bónuszokat adó felszerelési tárgyaival szabhatjuk majd testre.

Visszavonul az „Értékelés Cárja”

Új vizekre evez Donny Moore. Az „Értékelés Cárjaként” ismert Moore kulcsszerepet játszott a Madden-játékok sikerében, mert rajta múlt, hogy az egyes játékosok virtuális másai pontosan mennyire is voltak ügyesek. Bár a fejlesztőt sok kritika érte az egyes sztárok rajongóinak részéről, nem véletlenül tölthette be az EA számára igen fontos állást. Moore nem közölte, hogy mik a távlati tervei, de gyaníthatóan nem sokáig marad majd állás nélkül.

Hamarosan jöhet a Fallout Shelter Androidos verziója

A Bethesda free-to-play játéka bebizonyította, hogy egy mikrotranzakcióra építő cím is lehet igényes, és elnyerheti még a keményvonalas játékosok tetszését is. Az alkotás azonban még csak iOS-re jelent meg, ami értelemszerűen némileg bosszantja az Androidos tábort.

Egy kolos_kovacs nicken futó Twitter-felhasználó végül rákérdezett a fejlesztőknél, hogy pontosan mikorra is várható a port érkezése. A kérdést maga Pete Hines, a Bethesda alelnöke válaszolta meg.

A közösségi kapcsolatokért is felelős szakember pontos dátumot nem mondott, de állítása szerint augusztusban debütál majd a játék ezen sokak által várt változata.

Nem hagyományos DLC lesz a The Taken King

A The Taken King negyven eurós ára sokaknál kiverte a biztosítékot, hiszen bárhogy is nézzük, egy DLC-ről van szó. A Bungie illetékesei azonban azzal az érvvel igyekeznek lecsillapítani a felháborodott rajongókat, hogy még így is jóval többet kapnak majd a pénzükért mint ahogy azt korábban megszokhatták.

A szeptember tizenötödikén megjelenő mű ugyanis állításuk szerint korábban soha nem látott újdonságokat fog kínálni. Az ilyenkor szokásos új fegyvereken és pályákon túl egyebek mellett egy, látványos átvezető-jelenetekkel és érdekes történettel megspékelt kampánnyal, új alkasztokkal, illetve új játékmódokkal lesznek gazdagabbak azok, akik ki fogják fizetni a némileg borsos összeget. A DLC által kínált új lehetőségek ide kattintvaolvashatóak el.

F1 2015 trailer érkezett

Csodálatos látványvilágú trailert kapott a június tizedikén megjelenő, Xbox One-on PS4-en és PC-n debütáló F1 2015.

Az egyik, ha nem egyenesen a legnépszerűbb motorsport idei játékváltozata minden korábbinál szebb grafikával, és élethűbb fizikával kényezteti majd a felhasználókat. Ráadásul, még egy új a kihívást keresőknek készített játékmódban, a Pro-Seasonben is próbára tehetjük majd a képességeinket.

Tiltakozáshullám söpör végig a Redditen

Történelmének talán az eddigi legdurvább tiltakozáshulláma söpör végig a Redditen. A felháborodás oka, hogy a népszerű weboldalt birtokló cég vezérigazgatónője, Ellen Pao kirúgta az oldal egyik legtöbb érdeklődőt vonzó AMA, azaz Ask Me Anything eseményeit koordináló Victoria Taylort. A hírességeket megszólaltató kérdezz-felelek alkalmakat lebonyolító Taylortól állítólag azért szabadultak meg, mert a Jesse Jackson közreműködésével lezajlott AMA során olyan kérdéseket is feltehettek a fórumozók a tiszteletesnek, amikkel Pao nem értett egyet. Mások szerint az ok jóval prózaibb, Taylor egyszerűen túl sok pénzbe került. Bármi is az igazság, a Reddit moderátorait sokkolta a váratlan döntés és sztrájkba léptek. Ezért, a legnépszerűbb Reddit-aloldalak, köztük a videojátékokkal foglalkozók is jelenleg privátra vannak állítva, azok tartalmát tehát senki sem olvashatja el. Ez elsőre nem hangzik olyan tragikusnak, de mivel az oldal számos szórakoztató magazin első számú forrása, az incidens komoly fennakadásokat okoz a média egyes szegmenseiben. A „Reddit-lázadáshoz” a felhasználók is csatlakoztak. Egy részük folyamatosan a cég számára kellemetlen képeket és üzeneteket tesz közzé, mások pedig aláírásokat gyűjtenek Pao ellen.

UPDATE: A modok végül beadták a derekukat közben, úgyhogy minden megy tovább.

Egy igazi Playstation SNES! Nem! De, mégis!

Újabb leckét kaptunk arról, hogy az interneten nem árt minden látványos, tragikus vagy érdekes bejelentést erős gyanakvással kezelni. A mai napon ugyanis több olyan fotó is napvilágot látott, amik egy korai, még a Nintendo és a Sony kooperációjának köszönhetően létrejött „Playstation SNES”-ről, azaz egy korai Playstation prototípusról készültek.

Forrás: http://imgur.com/rZFpZH6

A nem mindennapi leletről szóló fotókat több játékújság is kritika, valamint minimális forrásellenőrzés nélkül vette át. Mint kiderült, ez hiba volt, mert a fotókat közlő személy bevallása szerint a masina közönséges, hobbiból készített hamisítvány csak.

Aztán az illető visszavonta az állítását. Szerinte ugyanis a Google Translate tévesen fordította le a közlendőjét.

Hogy mi az igazság, azt mindenki döntse el maga, az viszont tény, hogy ha a lelet valódi, akkor múzeumban lenne a helye és remélhetőleg valamelyik videojátékokkal foglalkozó kiállítás meg fogja venni.

Nem a Rocksteady készítette a Batman: Arkham Knight első DLC-jét

Július huszonegyedikén új kalanddal fog bővülni a Batman: Arkham Knight. A Batgirl történetét bemutató DLC a játék PC-portjának fiaskója miatt első körben csak PS4-re és Xbox One-ra jelenik majd meg. A Batgirl: Matter of Family címre keresztelt játékot, amiben a címszereplő mellett Robin is feltűnik majd, nem a Rocksteady, hanem az Arkham Originsen is dolgozó WB Montreal Games fejlesztői készítették. Fontos, hogy a Season Passt megvásárlók egy héttel korábban bújhatnak majd a hősnő bőrébe. A kiegészítő euróban számított ára még nem ismert, de mivel 5.79 fontot kell majd érte kiadni, ami körülbelül 9 dollár, gyaníthatóan ugyanennyi eurót kell majd érte fizetni.

Videón a Metal Gear Solid V speciális kiadása és a Metal Gear Solid V PS4

Egy kép köztudomásúlag többet mond ezer szónál, így az alant látható, a Metal Gear Solid V speciális kiadását, illetve a játék tiszteletére elkészült, különleges PS4-ek egyikét bemutató videók valóságos regénynek tekinthetőek.

Mindenki Pip-boyt akar magának

Azt eddig is tudni lehetett, hogy a Fallout 4 egy Pip-boy tokot is tartalmazó, gyűjtőknek szánt kiadása hallatlanul népszerű. A hisztéria mértékét jól mutatja, hogy akkora érdeklődés támadt a közel beszerezhetetlen variáns iránt, hogy a Game webáruháza nem bírta a rohamot és összeomlott.

Mivel a Game az Egyesült Királyság egyik legnagyobb forgalmazója, el lehet képzelni, micsoda iszonyatos roham indult a száz fontot kóstáló játékért.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward