Aprók nagyban - 2015.04.28.

Egy perc alatt hetvenedik szintű lehetsz a Diablo 3-ban, nagyon drága lesz az Arkham Knight szezonbérlete, titokzatoskodik a Microsoft, alaposan átalakult a DOTA 2.

Aprók nagyban - 2015.04.28.

Novemberben érkezik a Five Nights at Freddy's 4

Bár az előző rész csak bizonyos feltételek esetén látható, alternatív befejezése után többen biztosra vették, hogy Scott Chawton FNaF sorozata nem folytatódik tovább, a jelek szerint a trilógia hamarosan négy részesre bővül. A Five Nights at Freddy's 4: The Final Chapter, ahogy az a címéből is kikövetkeztethető, alighanem most már tényleg lezárja a sorozatot.

Csak remélni lehet, hogy a közvetett történetmesélést preferáló Chawton megválaszolja majd a korábbi epizódok során felmerült kérdéseket. A játékról szinte semmit sem tudni, de gyaníthatóan nem sok minden változik majd meg. Az elátkozott pizzériában játszódó kalandokat bemutató széria utolsó részét stílszerűen Halloweenkor kaparinthatjuk majd a kezeink közé.

PC-n is kapható lesz a D4

Hidetaka „Swery” Suehiro, a Dark Dreams Don’t Die alkotója megerősítette, hogy az egyedi hangvételű, InGen tesztje alapján igencsak jól sikerült, mindeddig Xbox One exkluzív kalandjáték PC-re is meg fog jelenni. A pontos dátum azonban sajnos még nem ismert.

Júniusban jön a Hatred

Június elsején érkezik a Destructive Creations csapatának sok vitát kiváltott címe, a Hatred, mely a Steam első AO kategóriás (csakis felnőtteknek ajánlott) játéka. A Hatredben egy őrült bőrébe bújhatunk majd bele, aki mivel már csak gyűlöletet képes érezni az emberek iránt, úgy dönt, annyit öl meg közülük, amennyit csak tud. A bejelentéshez egy újabb vérben, agyatlan brutalitásban és robbanásokban gazdag trailer is dukál, ami csak erősíti azt az érzést, hogy a játék azon kívül, hogy ártatlanokat késelhetünk majd benne halálra, semmi olyat nem fog nyújtani, ami miatt érdemes lenne beruházni rá.

Így fest a Dirt Rally Ultra beállítás mellett

Az alcím önmagáért beszél. Egy nemrég megjelent videóban négy percen keresztül gyönyörködhetünk a Codemasters még Early Accessben lévő, de az ígéretek szerint végleges elkészültekor minden korábbinál valósághűbb szimulátorának játékmenetében. A látványra a jelek szerint nem lehet majd panaszunk, és remélhetőleg az új rész minden más tekintetben is méltó lesz a patinás sorozat hírnevéhez.

Alaposan átalakult a DOTA 2

A DOTA 2 szerelmesei alighanem számos újdonságot észrevesznek majd, ha újra elindítják kedvencüket. A népszerű MOBA 6.48-as frissítése ugyanis rengeteg jól megszokott dolgot felülír, így alighanem sokan kénytelenek lesznek valami újat kitalálni korábban nyerőnek számító taktikájuk helyett. A népszerűbb hősök, mint a Troll Warlord, vagy a Sniper némileg le lettek gyengítve, a ritkábban használtak pedig erősödtek. Kedves gesztus, hogy a tárgyak listája egyéb hasznos holmik mellett egy Octarin Core névre keresztelt eszközzel is kibővül. Az oktarin ugyanis a nemrég elhunyt Sir Terry Pratchett Korongvilág-regényeiben a mágia színe. Akit valamennyi változás érdekel, az idekattintva olvashatja el őket.

Nagyon drága lesz Batman: Arkham Knight szezonbérlete

Alaposan a zsebébe kell majd nyúlnia annak, aki be akarja szerezni a Rocksteady Arkham-szériáját lezáró Batman: Arkham Knight szezonbérletét. A valamennyi DLC-hez hozzáférést biztosító Season Passért ugyanis nem kevesebb, mint 39,99 eurót fognak majd elkérni. Ha az alapjátékot is tartalmazó Premium Editiont vesszük majd meg, akkor 110, illetve 90 eurót fogunk fizetni, attól függően, hogy konzolon, vagy PC-n akarunk-e játszani. A DLC-k a tervek szerint új skineket és versenypályákat adnak majd hozzá a programhoz, valamint legalább egy történet-orientált letölthető tartalom is lesz.

Titokzatoskodik a Microsoft

Phil Spencer, a Microsoft Xboxért felelős részlegének vezetője meglehetősen furcsa nyilatkozatot tett a Twitterén. A férfi azt állítja, hogy a cég idei konferenciáján és showján számos érdekes újítást láthat majd a nagyérdemű. Azt azonban, hogy pontosan mire is számítsunk, érthető módon nem árulta el. Ha tippelnünk kéne, akkor alighanem a cross-play funkció játssza majd a főszerepet, de ez persze egyáltalán nem biztos.

Egy perc alatt elérhető a hetvenedik szint a Diablo 3-ban

A cím nem elírás. A Dat Modz nickre hallgató Youtubernek alig több mint egy percébe került, hogy egy új karakterrel elérje a hetvenedik szintet. A férfi a titkos Cow Levelen hozta össze ezt a nem mindennapi teljesítményt, a Hellfire Ring, a Gem of Ease és a Leoric's Signet segítségével.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward